30/05/2016

Joke is een geitenneukster!

Als voorgerecht even dit: ik ben geen fan van de heer Erdogan.
Mijn mening over deze Turkse potentaat luidt als volgt: het is een moderne dictator, zo eentje die het politiek correcte begrip democratie perfect weet te misbruiken tot meerdere eer, glorie en financieel geluk van zichzelf. Dat hij daarvoor ondertussen ook nog eens z'n eigen onderdanen én de ganse Europese goegemeente, Merkel op kop, misbruikt en gijzelt neemt hij er gaarne bij.

Heb ik nu gezegd dat de Turkse premier een onmens is? Helemaal niet. Ik ken hem niet persoonlijk en baseer mijn oordeel louter en alleen op wat ik lees en zie in de pers. En hoewel onze vrije berichtgeving niet altijd even vrij is dan we zelf willen geloven blijven er steeds toch onomstootbare feiten die me helpen bij het vormen van mijn mening.
Nu, voor het neerpennen van deze eerste paragraaf kan je in Turkije een gevangenisstraf krijgen. In Nederland niet, maar daar riskeer je dan weer dat je appartement overhoop gehaald wordt.
Laat het ons erop houden dat Erdogan niet direct mijn 'man of the year' is. Mijn mening, en ik beroep me op de vrije meningsuiting die, ondanks heel wat tegenstroming in de onderbuik van onze maatschappij, nog altijd van kracht is in onze Westerse maatschappij. Je zal me echter nooit horen zeggen dat Erdogan een geitenneuker is. Dit heeft namelijk niets met vrije meningsuiting te maken. Een geitenneuker is in mijn ogen iemand die onschuldige bebaarde dieren langs achteren besluipt met als enige bedoeling deze arme viervoeters onverhoeds op anale wijze penetratiegewijs de ogen te openen. Hiervoor is vooralsnog geen bewijs. Ook heeft de heer Erdogan nooit in een interview te kennen gegeven een betaalaccount op goatfuckers.com te hebben.
Hetzelfde zou ik kunnen zeggen over de beschuldiging van Böhmermann (mijn mening? Die gast is langs geen kanten grappig!) als zou Erdogan praktiserend pedofiel zijn. Je kan iemand onnozel, belachelijk of idioot vinden, maar wanneer je iemand geitenneuker, pedofiel of verkrachter noemt ga je het boekje van de vrije meningsuiting te buiten en verdien je, in mijn ogen, bij ontstentenis van aangeleverd bewijs, gestraft te worden. Punt!

Zou ik persoonlijk, het bovenstaande indachtig, eigenlijk iemand geitenneuker kunnen noemen?

Goh, moeilijk te zeggen. Wanneer ik er even over nadenk, dan zou die persoon al heel erg ver moeten gaan. Ik ben iemand die makkelijk en zonder scrupules iemand verbaal met de grond gelijk kan maken, maar pure onversneden beledigingen vind ik eigenlijk minderwaardig en blijk gevend van emotionele en/of verstandelijke onmacht.
Ik gebruik pas een klassieke belediging wanneer het te beledigen onderwerp zich wat mij betreft zodanig verwerpelijk opstelt dat ik het niet waard vind om een eerbiedwaardig arsenaal aan verbale atoomraketten in stelling te brengen. Die iemand zou zich zodanig haaks op mijn principes moeten opstellen dat ik er niet mee zou kunnen leven, zou zich op dermate denigrerende wijze moeten uitlaten over zaken waarin ik heilig geloof dat ik elk woord als een persoonlijke aanslag op mezelf en de mijnen zou opnemen, zou zich op onuitsprekelijk domme en ongefundeerde manier in de schijnwerpers moeten plaatsen met een daad of mening dat mijn natuurlijke gereserveerdheid het onderspit moet delven tegen een brandende haat waardoor ik plots een fervent voorstander van de bloedwraak zou kunnen worden.

Vind ik Erdogan een geitenneuker? Nee, ik vind dat niet.
Maar Joke Schauvlieghe, jij bent een geitenneukster! Je hebt gewoon geluk dat ik niet kan dichten...

Voor wie haar onvoorstelbaar idiote uitspraken (mijn mening hé ..) nog niet heeft kunnen lezen: door hier te klikken kan je het onderwerp van mijn afschuw in al haar belachelijkheid bewonderen.

Joke.jpg

11:03 Gepost door Geert in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.