19/04/2016

Winterslaap

Dames en heren,

ik trap wederom een open deur in, maar er zijn geen seizoenen meer. Laat dit enige flauw excuus zijn waarom deze blog een winterslaap van meer dan 3 jaar (!) heeft gehouden.

Drie jaar, seg! Mijn laatste berichtje dateert inderdaad al van in oktober 2012. Het ging toen om het eerste deel van mijn verslag van de marathon van Zwolle die ik een 3-tal weken tevoren gelopen had. In een slechte tijd, overigens. Nu, er waren wel wat verzachtende omstandigheden: een verstoorde voorbereiding, heel wat wind tijdens de wedstrijd waardoor zelfs klasbakken als Ronald hun vooropgestelde doel (als ik het me goed herinner ging hij toen voor een tijd onder de 3 uur) niet gehaald hebben, maar toch...

Deel 1 van het verslag dus. Er is nooit een deel 2 gekomen. Waarom niet? Tja, geen tijd zeker. Jullie weten wel hoe dat gaat, niet?
Nu, als ik zie hoeveel blogs van toen er ondertussen verdwenen zijn of op z'n minst niet meer van updates voorzien worden, dan ben ik eerder een regelvolger dan een uitzonderingmaker, maar laat ook dat geen excuus zijn.

Is er ondertussen veel veranderd? Bwah, eigenlijk niet.
Ik ben verhuisd. Naar een nieuwe woning? Met tuin. En zon (toch een dag of 5 per jaar).
En ... hond! Na 20 jaar gezaag, geklaag en tranengeplens heb ik Tania overstag doen gaan. Een Beauceron, 6 maand oud ondertussen, wanneer hij zin heeft luisterend naar de naam Bowie (inderdaad, genoemd naar ...). Hij zal zeker nog wel de revue passeren op deze pagina's.

Voor het overige pas ik nog steeds in hetzelfde keurslijf van meer dan 3 jaar terug. Ik loop nog. Zeker en vast; het eerste wat ik op dit blog heb aangepast zijn de data die jullie in de koloms rechts van dit bericht kunnen lezen, en dan vooral de rubrieken 'gelopen marathons' (waren er 8, zijn er nu 10 en nummer 11 volgt nu zondag), Geert Running Tour en PR's, hoewel in deze laatste niet veel nieuws te rapen valt.
Drie nieuwe PR's heb ik laten optekenen sinds 2012: op de 5 kilometer (omdat ik tot anderhalf jaar geleden nog nooit die afstand in wedstrijdverband gelopen heb), de 15 kilometer (was per ongeluk) en op de marathon.
Deze laatste zou ik graag nu zondag nog een beetje naar beneden brengen, want ik reis naar Düsseldorf met ambitie, waarover later meer.

 

Beste vrienden, lezers, toevallige passanten of onversneden sensatiezoekers, sta me toe om het vandaag bij dit aarzelende 'hereerste' bericht te houden. Ik beloof om terug meer gebruik te maken van dit medium om mijn zielsroerselen wanneer nodig te delen, want dat heb ik af en toe wel degelijk gemist; ik ben nu eenmaal iemand die van zich moet kunnen afschrijven om bepaalde zaken te verwerken.
Pas op, zoals vanouds kan ik niet beloven dat je hier altijd terecht zal kunnen voor loopnieuws, maar dat moeten jullie er dan maar bij nemen.
Oh ja, en voor de oude klanten: verwacht ook een comeback van de 'Telex van de Week'.

 

12:49 Gepost door Geert in Planning | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Leuk gedaan en succes gewenst.

Gepost door: wilma | 19/04/2016

Ook voor mij is het lang dat ik op deze manier - in het reactievakje onder een bericht - op een blogpost reageer. Leuk dat je de telex-draad weer oppikt Geert, ik heb er destijds van genoten!

Gepost door: Fred | 19/04/2016

Zoals eerder vorige week al aangehaald...memoires neerschrijven...
Allee, succes dit weekend en nadien de marathon in Ieper op 8mei?!?

Gepost door: Erik | 19/04/2016

De commentaren zijn gesloten.