10/01/2010

Asics en polygamie

In al mijn naïviteit dacht ik in mijn jonge jaren dat polygamie een heel leuk spel was dat je met verschillende mensen kon spelen. Nu, met zovele jaren ervaring als ballast drukkend op lijf en leden, weet ik dat ik er pal op zat, zij het in een totaal andere context.

Vooreerst dit: ik ben helemaal niet polygaam! Niet dat het idee op zich mijn libdo met angst verlamt en tot miniscule afmetingen herleidt, maar 1 schoonmoeder is al meer dan genoeg.
Stel je gewoon maar eens voor dat je het, hoe zou ik het noemen, aanmoedigende gekir van 3 schoonmoeders rond je oren gedrapeert krijgt, of, erger nog, dat deze 3 schoonmoeders allen het Zuid-Afrikaans machtig zijn. Ik mag er niet aandenken: een constant uit 3 kelen polyfonisch klinkend 'Mag nie doen nie!' ... da's 6 keer 'nie' per seconde hé ...

Onze vriend Zuma laat zich hier echter niet door afschrikken. Zoals zijn naam al doet vermoeden is hij niet de IJslandse minister voor landbouw en visserij, maar wel de president van Zuid-Afrika, een land waar veelwijverij bij wet toegestaan is. Afgelopen maandag trouwde deze gemoedelijke dikkerd met zijn 5de echtgenote (3de tegelijkertijd; van zijn 2de vrouw is hij gescheiden en z'n 3de eega pleegde zelfmoord). Tel daarbij nog één verloofde en je komt tot een indrukwekkende hobby.

In Zuid-Afrika was er heel wat protest over dit huwelijk, maar Zuma-boy liet het niet aan zijn hart komen en organiseerde een gigantisch doch traditioneel Zulu-feest. Ook zijn repliek op de kritiek vond ik geweldig, en ik citeer: 'Ik neem tenminste geen geheime minnaressen maar zorg er integendeel voor dat ze hun rechten krijgen!'.
Geweldig, niet? Stel je voor dat Tiger Woods eenzelfde principe zou huldigen; hij zou de eerste 2 jaar niet veel tijd meer hebben om gaan te golfen ...

Ah ja, de link tussen dit bericht en mijn blog? Zuma droeg, bezijdens een heel modieus tijgervelleke en bijpassend ondergoed, Asics-loopschoenen, en mijn nieuwe loopschoenen zijn ook van dat merk.
Je moet 't niet altijd ver gaan zoeken ...
zumagel nymbus

12:00 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Islatiewaarde tijgervellekes hoog. Zou goed zijn voor deze winter.

Gepost door: Tiny | 10/01/2010

Jij hebt nogal een scherp oog voor detail zeg!! Veel succes nog met je zoektocht naar een wedstrijdje, hier in Geel is er dat weekend ook ééntje. Groetjes!!

Gepost door: Wendy | 10/01/2010

tijgermotiefke op asics schoenen zou ik liever hebben dan een tijgervelleke als ondergoed !! Voor ons peggy ligt dat anders . Zij mag me altijd in haar tijgervelleke, met tijgesprongen verassen

Gepost door: coach mario | 10/01/2010

Schoonmoeders Wellicht dienen die Asics om ook schoonmoeders te ontlopen? Je kunt van die Afrikanen zeggen wat je wilt maar op sommige vlakken zijn ze toch zo stom nog niet :)

Gepost door: John | 10/01/2010

schoonmoeder? waarom niet een vrouw zonder schoonmoeder? Die zijn vast wel te vinden..

waarschijnlijk komt deze reactie niet door het filter heen maar probeer het toch :)

Gepost door: Ronald | 12/01/2010

De commentaren zijn gesloten.