09/01/2010

MGRT 2010

Voor functioneel naakt leent mijn lichaam zich minder dan ooit, maar een functionele afkorting links of rechts kan nooit kwaad, vandaar de titel.

Anderzijds, wanneer je een afkorting onmiddelijk na consumptie aan je gehoor dient te verklaren omdat anders niemand weet waarover je het hebt, dan ga je de mist in. Hier op 't werk heb ik dat al dikwijls proberen uit te leggen, maar voorlopig blijf ik RIDW (roepen in de woestijn).

carrefourNu, GP (geen paniek) ... ik VGA (verschaf gratis assistentie): de AIDS (afkorting in de subtitel) MGRT staat gewoon voor Marathon Geert Running Tour 2010.
Wederom geen paniek: Carrefour volgt nog steeds ING op als de échte running tour (het rijmt toch ook zo mooi hé: de Carrefour Running Tour), ik doel slechts op mijn wedstrijdplanning voor 2010.
Eerstdaags valt deze planning in z'n volle glorie te bewonderen aan de vertrouwde rechterzijde van dit blogje, tesamen met een countdown naar de belangrijkste elementen uit het lijstje.
Wat betreft belangrijke wedstrijden kan ik duidelijk zijn: Utrecht en Eindhoven; al de rest zal gelopen worden in de kantlijn van deze 2 marathons.

Ondertussen heeft Mario reeds een schema aangeleverd ter voorbereiding van Utrecht, en mijnheer den entraineur zou graag hebben dat ik in de komende weken 3 korte wedstrijden loop, te beginnen met een 5 tot 7k-race vandaag.
Het is echter wel zo dat dit weekeinde mijn planning voller zit dan het datingboekje van Tiger Woods, en dit in combinatie met het aangekondigde winteroffensief volume III doet me afzien van deze eerste seizoensafspraak. Blijven er dus nog 2 voor Utrecht: 23 januari en 6 februari, beide 10 k's.

Voor de 23ste van deze maand zal ik nog wat lobbywerk bij moeder de vrouw moeten verrichten, maar indien deze missie succesvol beëindigd kan worden kies ik met grote waarschijnlijkheid voor de Lierse natuurloop, vooral vanwege het voor mij hoge 'niet ver, niet duur'-gehalte (klinkt toch al wat Carrefourderig hé ;-) ).

Rest er nog de 6de februari. Voor deze datum had ik in eerste instantie via de online hardloopkalender mijn oog laten vallen op de 10k van Sint Joost. Echter, op de door mij geconsulteerde site vond ik niet direct een overdaad aan details met betrekking tot deze race, en dus wilde ik nog een beetje googelen, met als resultaat dat ik het helemaal niet meer weet.
Hoe dit komt? Wel, eerst en vooral zijn er 2 Sint Joosten: 1 in Vlaanderen en 1 in Nederland. Pas op, 't wordt nog straffer: volgens de ene site klinkt er in het Nederlandse Sint Joost op 6/2 een 10k-startschot om 15u00, terwijl precies één uur later hetzelfde te gebeuren zou staan in het Vlaamse Sint Joost, dixit een andere site.

Beste vrienden, ik doe dus een beroep op het online hardlopende bloggersforum: wie kan deze arme ziel helpen? Heeft er misschien iemand de enige echte correcte details i.v.m. een 10k in het één of andere Sint Joost en, zo nee (eigenlijk ook in geval van een 'zo ja'), heeft er iemand een alternatief voor dezelfde datum?

Alvast bedankt!

12:45 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hey, hey, hey! Den 23e sta ik ook aan de start in Lier. In principe voor de 10 km - als het weer het toelaat. Misschien zie ik je dan!
Trouwens, daarnet heeft mijne vent mij verteld dat de cyclocrossers hun handen voor de wedstrijd insmeren met iets vettigs, iets dat de poriën sluit, zodat de koude minder vat heeft op de huid. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar misschien toch de moeite voor onze poezelige handjes?

Gepost door: Sandy | 09/01/2010

We gaan het meemaken wat het komende jaar allemaal van stapel loopt.

Gepost door: Tiny | 09/01/2010

een mooie afkorting... met straks een mooi resultaat in Utrecht.. 10k..? kijk hier eens http://www.runnersweb.nl/Agenda/LoopagendaNederland.htm

Gepost door: hans | 09/01/2010

Een alternatief ... de 24ste. De LLvM. (LeffeLoop van Markegem). U loopt en wint Leffe! Kan het beter? http://www.leffeloop.be/dut/~/Informatie

Gepost door: etienne | 09/01/2010

poeh Keine blasse Ahnung...ik wist niet eens dat er een Sint Joosten in Nederland was. In België trouwens ook niet. Het ligt niet net op de grens en is hetzelfde...?

Gepost door: John | 10/01/2010

Kijk eens hier Geert

http://run.to/joggings

Gepost door: koen Martens | 10/01/2010

De commentaren zijn gesloten.