17/11/2009

Het gaat goed

Het gaat goed, dank u.
En dan heb ik het meteen ook over mijn trainingen, om het per uitzondering ook daar eens over te hebben. Sinds ik de laatste keer over mijn trainingsregime heb gerapporteerd heb ik geen enkele oefenstond meer gemist. Straffer nog, zelfs de gemiste training van 3 weken geleden werd op een blauwe maandag waarop ik nog een vrij uurtje had afgewerkt, ten teken van diepe rouw en boetedoening.

runningMaar het gaat dus wonderwel goed. Wonderwel, want als ik mijn nieuw schema bekijk dan heb ik nog wel evenveel trainingen per week dan voordien, maar het verschil in tijd is remarkabel: daar waar ik 5 weken terug ongeveer 8 uur per week trainde, kom ik nu aan een uurtje of 5 - 6. Hier wil ik wel aan toevoegen dat de verhoogde kwaliteit van de trainingen duidelijk voelbaar is: voelbaar getrainde spieren na de loopsessie, maar nooit tot op het punt dat ze stijf genoeg zijn om bij de verfilming van het wereldberoemde Disney-boek 'De erectie van Dumbo' een gooi te doen naar de hoofdrol.
Waar ik vroeger regelmatig moe was na een training is hier vandaag geen sprake meer van, en dat verhoogt ook meteen het trainingsplezier. Is dit de hand van Mario? Dat zal zeer zeker een heel belangrijk deel van het antwoord zijn.

Nu ja, ik ben, hoe bescheiden in prestaties ook, eveneens een wedstrijdloper, en de objectieve test zal dus op het wedstrijdtoneel gebeuren. Met het voor mij wegvallen van de 10k van Mol richt ik me dus volledig op de halve marathon van Linschoten.
Doel: een PR!
Een wel zeer barmhartig heerschap van net over onze noordergrens heeft al voorgesteld om te proberen om de 1u30-grens in gemeenschappelijk overleg te doorbreken, en dat idee nestelt zich in m'n gedachtengang telkens ik me m'n loopschoenen wring.

Nog 5 weken en ik weet of het goede gevoel van vandaag zich morgen in een mooie prestatie laat vertalen ...

08:33 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Dat barmhartig heerschap sleept je wel mee naar die grens.

Gepost door: Tiny | 17/11/2009

een zeer mooi doel en met een goeie haas moet dat lukken!

was jij de woensdag bij Nigel Williams of donderdag? Wij waren er woensdag, zijkant rij J. We hebben je in ieder geval niet gezien!

Gepost door: Ruthje | 17/11/2009

Go Geert, Go!!! Ik zal voor je duimen Geert, zoals je reeds geconstateerd hebt zijn die van mij lang genoeg! De duimen in elk geval... Ik ben vast van plan om in Linschoten ook onder de 1.30 te gaan lopen! Alleen moet ik daarna nog een paar kilometer...;-)

Gepost door: Fred | 17/11/2009

hoe meer hoe....... Wellicht sluiten er nog wat aan in jullie jacht naar een sub 1.30 `er.

Gepost door: JeeWee | 17/11/2009

Yep... dat gaat een mooie prestatie worden in Linschoten.

Gepost door: Jacqueline | 17/11/2009

Linschoten Gezellig, je komt ook naar Linschoten! Dan gaan we elkaar zeker weer eens zien. Ik ben er ook bij en hoop die halve marathon eindelijk eens onder de 2 uur te lopen!

Gepost door: Patricia | 17/11/2009

Hahaha. Belofte maakt schuld dus!

Born zit in de tas maar ik dacht 20 km achter je aan te gaan lopen en dus helemaal geen koude buik te krijgen gneh gneh. Alles voor uw propere schoenen uiteraard ;)

Nope, die 1.30 grens zal pukend of niet door ons getweeen worden aangevallen!

Gepost door: Falco | 17/11/2009

Ga zo door Geert, Super Mario maak het je makkelijk ;-) en op naar Linschoten.

Gepost door: Rich@rd | 17/11/2009

1.30 u .........dat haal jij zeker !!

Gepost door: coach mario | 18/11/2009

leuk... ga ik je weer eens zien

Gepost door: hans | 18/11/2009

De commentaren zijn gesloten.