30/03/2009

3 uur en 15 minuten

3u15'.
Dit is mijn persoonlijk record op de marathon. Gelopen in Dublin, 3 weken na de operatie waarbij m'n tumor werd verwijderd. Ik weet nog goed dat Maurice me toen een vermelding op z'n eigen blog heeft gegeven en me de 'held van Dublin' heeft genoemd.
Ik kan zeggen dat ik toen best wel fier was op die titel; nu nog koester ik die woorden, misschien zelfs meer dan ooit.

3u15'.
Eigenlijk is dit een tijd die vis noch vlees is. Uiteindelijk is dit niet een tijd die geschapen is voor ongetrainde watjes, maar het is evenmin een supertijd. Je komt er niet mee op de eerste pagina van het sportkatern in de krant en het is ook niet zo dat je de groepies slechts door een onverdroten politiemacht van je lijf kan houden ankzij die prestatie.

3u15'
Hier zal ik het mee moeten doen. Mijn PR zal ik niet meer verbeteren. Dublin 2006 zal mijn beste tijd blijven, Venetië 2008 mijn laatste.
Afgelopen zaterdag werd ik door mijn schoonvader op de spoedafdeling van het Imeldaziekenhuis in Bonheiden afgeleverd, want sedert woensdag heb ik meer last in mijn rug dan ik tijdens mijn laatste bericht heb laten uitschijnen. Drie dagen lang heb ik in het verre Finland zo goed en zo kwaad als het kon de pijn verbeten  - the show must go on, weet je wel -  , maar zaterdag kon ik het echt niet meer uithouden. De rugpijn straalde uit naar mijn linkerbeen. Niet dat het absoluut onhoudbaar was, maar een dagen lang aanhoudende constante pijn, slechts een fractie onder de voor mij draaglijke pijngrens deed me capituleren.

Van de spoedafdeling recht naar de scanner, en van de scanner recht naar de neurochirurg; dit was mijn zaterdag in een notendop. En dit dan in de week waarin mijn kiné het licht terug op groen had gezet om m'n oude trainingsbelasting terug op te nemen; het noodlot kan wreed zijn.
Tussenwervel gescheurd, een tweede ontploft (!) en 2 wervels gebarsten, dat is wat de scanner aan het licht heeft gebracht.
Vandaag heb ik in een consultatie met de zelfde chirurg het gevreesde verdict gekregen: mijn loopcarrière is voorbij!

Schluss, fini, over and out ... het doek is gevallen.


Praktisch betekent dit dat ik op de magische datum 20.09.2009 in plaats van deelnemer slechts de allergrootste supporter zal zijn van al die superblogvrienden die dan hun beste beentje zullen voorzetten. Met evenveel spijt in het hart geef ik bij deze het coachstokje van ons 12uurs team van Den Haag door aan Ronald.


Beste vrienden, het is niet mijn bedoeling om hier een super emotioneel blogmoment te creëeren, hoewel ik grif toegeef dat ik hier met meer dan een krop in de keel zit; veel zal dit niet veranderen.

Een marathonblog vande hand van iemand die geen marathons kan lopen heeft net zoveel credibiliteit als een prozaïsche bloemlezing uit de Kamasutra van de hand van Godfried Daneels, en daarom valt hier ook het doek over Marathon Geert.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de superfijne momenten samen, de gewaardeerde reacties en welgemeende aanmoedigingen. Ik kon steeds op jullie goede raad en opbeurende woorden rekeken wanneer ik die het hardste nodig had, en dat zal ik altijd met me meedragen.

Dit bericht zal nog 1 week online staan, en daarna haal ik mijn blog van het internet om plaats te maken voor anderen en beteren.
Sorry dat ik, hoewel beloofd, de laatste editie van 'Lachen met Geert' niet zal posten, maar jullie begrijpen vast en zeker wel dat mijn stemming er absolut niet naar is.


Makkers, allemaal ... BEDANKT!
Geniet via de onderstaande beelden nog even met me mee van enkele van de mooiste momenten die ik dankzij jullie heb mogen meemaken ...


20080402-Geert-RR-JBLweblogloop Lier 1weblogloop MolAAA

 

 

 

 

 

 

AAA

AABAACAAD

22:54 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (71) |  Facebook |

Commentaren

kapot!! Allerbeste vriend Geert,

Ik ben er helemaal kapot van... ondanks dat je mij al geinformeerd had komt dit bericht weer als een schok. Ongeloof, onwerkelijk, onvoorstelbaar...

Geen enkele loper gun je dit.. jou zeker niet.. en nu, bij jou.. ik kan er niet bij...

Ik kan wel allerlei cliches neer gaan zetten van: je bent gezond en ach, dat lopen komt misschien wel weer maar nee, doen ik niet. dit is gewoon KLOTE.. met hele dikke hoofdletters..

Weet niet zo goed wat ik moet schrijven op je op te beuren maar dit is vreselijk nieuws. Natuurlijk neem ik het coachstokje over, maar met pijn in mijn hart...

Ik ben er stil van Geert... ik gun dit niemand, maar zeker jou niet!!!

Verdomme, het is allemaal zo oneerlijk.....

Ik hoop dat je misschien later toch nog de kracht terugkrijgt om het lopen op te pakken en dat we weer samen een rondje kunnen doen...

Ik wens, ook namens Miranda en de kids heel heel veel sterkte en spoedig herstel

.... lange stilte... Koppie op Geert!! Blijf altijd de Geert die ik ken, je immer vrolijke en geweldige MARATHON-GEERT!!'

we houden contact!!

Gepost door: Ronald | 30/03/2009

Haha! Ik spreek je woensdag wel weer!

Gepost door: GertN | 31/03/2009

Dit kan toch niet...dit moet een moeilijke periode zijn voor jou en je omgeving...hopelijk blijf je verder bloggen zodat we verder op de hoogte blijven van jou...sterkte.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 31/03/2009

Held Eens een held, altijd een held!!!

Gepost door: M@urice | 31/03/2009

stil ik word hier heel stil van Geert , ik was van plan je onder die 3h15 te loodsen en was echt blij dat je het lopen terug kon hervatten . Het zit je echt niet mee , kunnen ze daar echt niks aan verhelpen ? Ik vind het echt klote . Wat moet je hier in godsnaam op zeggen ? Ik wens jou en je gezin veel sterkte en hoop dat het misschien een vroege aprilgrap is , want met Geert weet je nooit ?

Gepost door: roadrunnerke | 31/03/2009

Ik lees dit bericht met tranen in mijn ogen. Ik heb een blessure gehad die een paar maanden heeft geduurd en was daarbij vaak wanhopige en depressief. Nooit meer lopen, dat is de grootste verschrikking van een hardloper, en zeker een marathonloper. Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van dit feit, ik hoop dat je een plaatsvervangende hobby weet te vinden.

Gepost door: Erica | 31/03/2009

Geert,
Wat lezen we nu? Verdomme toch.
Ik zou hier troostende woorden willen schrijven maar die zijn er niet.
Heel veel sterkte....

Gepost door: Spencerwoman | 31/03/2009

Heel veel sterkte Woorden schieten tekort, maar wil je toch heeeeel veel sterkte wensen en bedanken voor al je humor. Die humot moet je erin houden Geert!

Gepost door: Leen | 31/03/2009

Verdoemme, dat is toch echt niet eerlijk hé! Ik hoop dat je snel van die rugpijn vanaf bent, en misschien bestaat er wel een andere sport voor jou waar je ook in kan schitteren. Ik zal je blog serieus missen, je was altijd de eerste die ik aanklikte, echt waar! Hopelijk horen we nog wat van je, ik zie je de 20-09-2009 hé! Veel sterkte!!!

Gepost door: Wendy | 31/03/2009

Leiemarathon Dit kan helaas niet waar zijn.
Tegen beter weten in zou ik graag nog duimen op een comeback na een lange rustpauze, maar jouw boodschap is hard en duidelijk.

Als ik dan toch iets positiefs uit dit bericht kan onthouden, is dat je komt supporteren voor de bloggers bij de Leiemarathon op 20092009.
Wij zorgen voor de gepaste hulde.

Bedankt voor de vele leuke grappige blogberichtjes en de immer alerte hilarische reacties.
Het ga je goed !

Gepost door: frank spencer | 31/03/2009

Slik Zoiets lezen op een nuchtere maag, op wat yoghurt en wat granen na! Niet leuk!
Het is misschien een rare vraag maar, is dit echt een uitgemaakte zaak dat je het lopen voor altijd moet vergeten? Is herstel dan niet mogelijk? Mag via email hé.
In ieder geval veel sterkte met het verwerkinsproces. Ik durf eerlijk zeggen dat een groot stuk van mijn wereld in elkaar zou storten moest ik dit voorhebben en kan je dus heel erg begrijpen. We zien elkaar nog wel eens in Muizen op het voetbal of het Chiro Breugelweekend.

Gepost door: Gert | 31/03/2009

Sprakeloos Lieve, lieve, lieve Geert!! Wat lees ik nu? Dit is niet te bevatten. Jij, Geert....de enige echte MARATHON GEERT, onze marathon Geert, Geert , lopend en grapjes makend. Maar nu geheel anders, nog wel Geert, nu even niet lachtend, maar niet meer hardlopend. Wel potverdomme!! Ik wens je alle sterkte van de wereld om over dit vreselijke feit heen te komen. Samen met jouw Tania en de meisjes, je familie en vrienden moet dat gaan lukken. Wij, als bloggers, bloggers in België en Nederland, steunen jou/jullie virtueel, weet dat he!!
Lieve Geert, een hele dikke kus, als we elkaar weer eens zien gaan we die taart bakken, weet je nog? dat is er nog steeds niet van gekomen.
Keep in touch!!

Gepost door: Petra | 31/03/2009

Sterkte Wat moet ik er nog aan toevoegen? Heel veel sterkte en uiteraard een spoedig herstel gewenst

Gepost door: Aad | 31/03/2009

Verdomme Geert, dit is vreselijk k*t en dat is dan nog een understatement.

Ik zal je missen op het net. Door je zeer uitgebreide blogs verloor ik in de woordenbrei soms het hele verhaal maar het was (bijna) altijd lachen met jou.

Kop op Geert, veel sterkte. Hopelijk vind je een andere leuke hobby waar je je energie in kunt steken.

Gepost door: Monique | 31/03/2009

Heel veel sterkte, Geert, met het verwerken van deze tegenslag. Het is natuurlijk (te) makkelijk gezegd, maar er is gelukkig meer in het leven dan lopen.

Gepost door: Frank | 31/03/2009

Thanks!!! 1 dag later zou dit een leuke grap geweest zijn. Vandaag bittere ernst. Bedankt Geert dat we jou een paar jaar als vriend mochten bezoeken en ontvangen op onze blogjes. Hopelijk herstel je vlug, maar eerst moet je er zijn voor je gezinnetje, voor je vrouwtje. Ik reken erop dat wanneer de donkerste wolken zijn weggedreven, we je terugvinden op onze blogjes als commentator en motivator. Want daar ligt nog een grote toekomst voor jou weggelegd! I vote for Coach Geert ;-D Veel sterkte makker!

Gepost door: Wim | 31/03/2009

sterkte Ik ken je niet zo goed maar zeker weet ik wel dat dit verdomd hard aankomt. Niet te bevatten! Als het lijf zegt stoppen wil je kop nog door! dat doet verschrikkelijk zeer.
Sterkte met dat proces!

Gepost door: Tiny | 31/03/2009

doemme! verdorie Geert, wat een shitnieuws. Je sukkelde vroeger al zwaar met je rug, maar dat leek allemaal verleden tijd en nu komt het weer dubbel en dik terug. Ik hoop dat je toch je energie volop kwijt kan in andere dingen, met twee dochters en een tof vrouwke thuis zal dat zeker wel lukken. En wie weet kan je ook iets maken van die wielrennerscarrière? Veel beterschap en koppie op...en please...laat je af en toe eens horen hé. Merci voor de leuke blogjaren in ieder geval, we zullen je missen!!!

Gepost door: Ruthje | 31/03/2009

Woorden Godver Geert, wat een klote bericht! Het bericht aan jou dat het hardlopen voorbij is voor je. Wat nog meer te zeggen?? Niets, geen woorden, gewoon zwaar kloten..sterkte kerel!

Gepost door: Ron | 31/03/2009

he ,
wat ontzettend klote/k#t is dit. Alle lopers zullen begrijpen wat het voor je moet betekenen. Voor ons blijf je altijd de marathon geert. Voor mij persoonlijk een geweldige kerel met een groot hart en een mooi gezin.
Laten we afspreken om nog eens een gezellig avond te hebben met rr !
Wat ik mij nog afvraag is hoe nu verder met je rug. Wat gaat er mee gebeuren? operatie? Rust? corset?
ik wens jouw en tania heel veel sterkte met niet alleen het niet lopen maar ook het herstel!
warme knuffel!!

Gepost door: martine | 31/03/2009

Kom via Ronald op jou site terecht. Wens je veel sterkte!

Gepost door: Yolanda | 31/03/2009

Dat is verdomme echt klote Geert! Da is dikke shit! Veel die zouden kunnen sporten, verzetten geen voet! Andere die ernaar hunkeren, mogen of kunnen niet! Veel succes in je andere activiteiten.
Dit is niet eerlijk!

Gepost door: Homer | 31/03/2009

Hou je taai... Dat is echt wel balen, het was dus nog veel erger dan je op mijn blog schreef.
Ook deze tegenslag zal je wel te boven komen, hoe hard het nieuws ook aankwam.
De duiveltjes van Muizen zullen er goed bij varen.

Gepost door: Marc | 31/03/2009

godverdomme Ik weet niet wat te schrijven Geert.
Heb er tranen van in mijn ogen.
'k Wens je veel sterkte en een spoedig herstel van je rug toe!
'k Heb je nog nooit irl ontmoet, maar ik hoop dat het er toch nog wel es van komt.
Hou ons toch op de hoogte aub

Gepost door: Koen | 31/03/2009

WTF ? ????
Djeezes da's rotnieuws...
En hoewel het lachen deze keer niet aan de orde is, hoop ik dat jij je lach niet verliest ! Ook zonder marathons...

Een verzoeknummer : schrap deze blog aub niet. Hoewel je nu mss niet veel zin hebt om je loopverhalen te lezen, 't is toch een mooi stukje van je leven...

[b]En wij mochten daarin meelez/ven : THX !!![/b]


Je blog niet publiek zetten is al minder drastisch... (en omkeerbaar)

Gepost door: jogginggirl | 31/03/2009

vreselijk Wat lees ik nu. Vreselijk Geert. Ik ben er stil van. Wat moet ik zeggen. Jij, de sympatieke Vlaming en superloper, die moet stoppen. Ik heb je 2x mogen ontmoeten. 1x in Den Haag tijdens de 12 uursestafette en 1x op 39 km in Rotterdam, toen ik nog bij je kon weglopen. ;-). Ik zal het nooit vergeten. Ook jouw geweldig humoristische blogs zal ik missen. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en beterschap. Ik hoop je nog ergens tegen te komen. groet, hans

Gepost door: hans | 31/03/2009

excuus Sorry geert, ik dacht echt met een vroege 1 april grap van doen te hebben.

Heel veel sterkte gewenst!!

Gert

Gepost door: Gert | 31/03/2009

lopen Ai, dit is slecht nieuws Geert... Ik probeer me voor te stellen wat dit voor jou betekent, maar dat is niet makkelijk. Ik hoop dat je min of meer nog kan herstellen en misschien ooit terug kan gaan sporten. Veel sterkte !
Bart

Gepost door: Bart | 31/03/2009

SHIT!!! Jee Geert, wat een vreselijk bericht! Ik schrik ervan, zit hier nu verslagen achter de computer. Slechts 1 keer heb ik je mogen ontmoeten, maar door het volgen van je blog heb ik het gevoel dat ik je heel goed ken. Het voelt voor mij als een vriendschap. Ik vindt dit echt vreselijk voor je en hoop dat je een spoedig herstel hebt. Hoe kom je eraan? Wat komt er allemaal op de weg van het herstel?
1 ding is zeker... ik ga je blogs vreselijk missen!
Het ga je goed en misschien komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen!
Dikke kus en knuffel van mij!!!!

Gepost door: Patricia | 31/03/2009

Geen woorden Ik heb er geen woorden voor, dit is echt rot !! Ik wens je veel sterkte. Ik zal je "postjes" missen.

Gepost door: Edith | 31/03/2009

? Wat een klotedag is dit. Niets dan slecht nieuws. Eerst een dorpsgenoot-hardloper die na een val met de fiets is overleden, nu dit. Vanaf volgende week zal blogland een stuk armer zijn zonder jouw spitante berichtjes. De dag zal minder vaak starten met een glimlach. We blijven hopen op een mirakel en rekenen er op dat jouw humor zal blijven. Tot binnenkort of anders tot ergens aan de Leie!

Gepost door: harmsie | 31/03/2009

Jéé, Geert, wat een aangrijpend nieuws. Ik wens je heel veel sterkte en een voorspoedig herstel.

Gepost door: Jacqueline | 31/03/2009

Traantjes........... had ik vanmorgen toen ik jou ericht las, was zo overdonderd dat het even heeft geduurd voordat ik kon reageren. Echt balen!! We hebben elkaar pas 1 keer ontmoet en das veel te weinig!! Ga je heel veel sterkte wensen met alles en hopelijk zien we elkaar nog keertje!! Zal je verhalen (en reacties) missen.

liefs Claudia.

Gepost door: Claudia | 31/03/2009

vind ik nu zo heel erg voor je! ik schrok me een ongeluk toen Wendy een berichtje op facebook postte over dit hier. Veel sterkte en laat de moed niet zakken Geert...

Gepost door: Chris | 31/03/2009

brok.. he geert, die zin... mijn loopcar.... gaf me een vreselijke brok in mijn keel. Ik moet er niet aan denken. En als ik de reactie van de scan.. lees is er weinig hoop. 'Zo'n toffe peer die zo goed, gezellig en leuk kan lopen en daar ook zo ongelooflijk van geniet. Dat moet een zwart gat zijn lijkt me. natuurlijk zijn er nog alternatieve, maar dat is het niet. Ik hoop je toch nog ergens tegen te komen .. Nu wens ik je veel sterkte met de pijn en het herstel, zover het hersteld kan worden. Maar weet ook dat jij van nature een optimist bent en dus na het verwerken hiervan tot iets moois komt. Je hebt veel meer goede sportieve kwaliteiten, ook met een mindere rug!!Nu eerst goed herstellen!! Sterkte ermee!!

Gepost door: ingrid | 31/03/2009

Geert, een onvrijwillig einde van een grote passie is vreselijk, oneerlijk, onvoorstelbaar, gemeen maar niet het einde. Een nieuw leven staat voor de deur. Anders, dus het zal wennen zijn maar hopelijk wordt ook dit nieuwe leven een grote passie.
Heel veel sterkte!

Gepost door: Chiel | 31/03/2009

Stil Ja stil wordt ik zeker van het lezen van dit bericht.
Ik wens je heel veel sterkte toe de komende tijd.
En een goed herstel.

Gepost door: Richard van der Klis | 31/03/2009

..... .....

(is alles wat ik kan bedenken na het lezen van je bericht)

(Sorry)

Gepost door: Bjorn Paree | 31/03/2009

ik vind het echt ongelooflijk jammer voor je. hopelijk kan je een andere manier vinden om je uit te leven!!! take care!

Gepost door: Jess | 31/03/2009

succes hier een berichtje voor Tania en de meiden:
heel veel succes met alles!
Hierboven is al van alles geschreven en daar kan ik me alleen maar bij aansluiten, maar ik kan me ook een beetje inleven hoe het voor jullie moet zijn, om ineens een sportieve, drukke man veel meer om je heen te hebben dan de planning was.

Ik hoop dat alles snel een beetje tot rust kan komen en denk aan jullie alle 4

Dikke knuffel
Miranda

Gepost door: miranda | 31/03/2009

TJA veel kan ik hier niet op zeggen, enkel kop op!
Er zijn nog genoeg dingen te doen in het leven, lopen is daar slechts een klein facetje uit, maar het blijft spijtig dat datgene waar je je in kon uitleven niet meer kan.
Veel sterkte voor jouw en je gezin !!

Gepost door: wim | 31/03/2009

Een heel ander verhaal Geert verdorie. Uw reactie op mijn blog:"Etienne, neem nu eens één keer iets van me aan: als je kan lopen, doe het dan ..." krijgt nu toch een heel andere bijklank voor mij. Ik vond hem grappig en gepast, nu kan ik hem juist plaatsen. Sorry man, wat kan ik zeggen.
Geef niet op, zoek iets anders, vind iets anders, blijf bloggen. Tot in den draai

Gepost door: etienne | 31/03/2009

voldaan terugkijken Moeilijk voor je om je passie hardlopen vaarwel te zeggen. Gelukkig kun je voldaan terugkijken op een mooie geschiedenis aan (internationale) wedstrijden.

Ik hoop je dat ik je nog eens als supporter tegenkom maar een loopevenement.

Het beste ermee!!

Gepost door: Rik | 31/03/2009

Geert schrok me wild van de mail van Ronald.
Het is je niet gegund.
Uit bovenstaande de reactie reacties blijkt wel hoe erg we je zullen missen in bloggersland.

Fijn dat je de moet oppakt om naar de 12 uurs te komen.
Zie je in Den Haag, zal zorgen voor voldoende zakdoeken )-:

Gepost door: Koen Martens | 31/03/2009

Marathon/ultracuploper. Ik heb je niet goed gekend, maar ik wil je toch wel sterkte wensen voor in de toekomst, Geert het ga je goed verder.

Gepost door: Gert Jan | 31/03/2009

Vriend Al lang heb ik je niet gezien, maar voor mij ben je een kei van een vriend. Jammer dat het hardlopen je ontnomen wordt door je eigen lichaam. Maar maak plaats voor een nieuwe passie en wie weet zien we elkaar weer. Veel sterkte kanjer, Saluut en we mailen

Gepost door: Rich@rd | 31/03/2009

Sterkte Hopelijk vind je snel een nieuwe uitdaging!

Gepost door: M@®© | 31/03/2009

back sucks Rugklachten zijn me niet vreemd maar dat het einde lopen kan betekenen is wel heel cru. Heeft toch niets met morgen te maken he? Zo niet, dan heel veel sterkte met je rug en het zoeken naar nieuwe sportieve uitdagingen.

Gepost door: Falco | 31/03/2009

Jeetje Geert en dat had ik echt niet verwacht.
Wat is het leven hard en ik hoop echt dat je deze periode goed door gaat komen.
Veel sterkte en zal ook je weblog missen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 31/03/2009

Geen woorden voor Geert.... Kan me inbeelden hoe rot je je nu moet voelen. Ik hoop voor jou dat je snel van de pijn verlost bent en dat je dan een nieuwe uitdaging vindt om je hart en ziel in te leggen, net zoals je met het lopen hebt gedaan. Bedankt voor de leuke momenten die we hebben gedeeld. Hou je goed.

Gepost door: Julie | 01/04/2009

sterkte ! De vele reacties bewijzen dat je "loop" blog zal gemist worden. Ik wens je veel sterkte maar ben er zeker van dat je je " ding " zal kwijtraken op een andere manier. Vroeg of laat horen we weer van je !

Gepost door: wim | 01/04/2009

Klote man ... sterkte er mee en ik hoop dat je iets anders vind waar je je energie los kan laten ...

Gepost door: Joost | 01/04/2009

Droevig nieuws als je te horen krijgt dat je niet meer mag lopen. Veel succes met je andere plannen en nu zorgen dat de rug terug beter wordt. Veel beterschap.

Gepost door: Yves | 01/04/2009

Geert!

Ik vind het zo jammer! Je was zo verschrikkelijk gemotiveerd voor die snelle marathon. Alleen dat al is klote!

Maar ook je verschrikkelijke, hilarsiche, schitterende blogstukjes. Ik ga ze het meest missen. Geen één sloeg ik over. Ik zal toch zeker adviseren om toch stiekem een ander blog te openen en ons te blijven vermaken met je legendarische schrijfkunst.

Ik wens je alle sterkte toe, maar het blijft verschrikkelijk oneerlijk!

Gepost door: Pieter de Boer | 01/04/2009

't ga je goed ... ik heb er geen woorden voor ! spijtig !
Bedankt voor alle leuke lijntjes en reactie
liefs xxx

Gepost door: Katrien | 01/04/2009

Ppff Ik kan niks origineels bedenken om te schrijven, kan me ook waarschijnlijk niet voorstellen hoe bedonderd je je voelt. Minder dan jij het lopen, zullen je lezers je log missen. Altijd met een positief fatale uitwerking op het humeur. Kerel, hou je taai en hoe beroerd ook, je blijft altijd marathon-geert. Het allerbeste met je rug en herstel!

Gepost door: John | 01/04/2009

Jeetje wat een bericht. Wie had dat gedacht. dat zal een klap zijn. Heel veel sterkte!!

Gepost door: Emile | 01/04/2009

Wat een k-bericht Geert, wat een enorm naar bericht! Ik weet dat woorden niet helpen op dit moment, maar wil je toch heel veel sterkte wensen tijdens je herstel. Hopelijk zien we je nog weer eens langs de kant staan en zie je wellicht de kans om ook zelf het lopen weer heel langzaam en rustig op te pakken. Keep up!

Gepost door: Maarten | 01/04/2009

Sterkte Damn, wat een rotnieuws zeg. Heel veel sterkte de komende tijd, belangrijk is weer helemaal gezond te worden!

Gepost door: ronnie | 02/04/2009

heel veel sterkte ........gewenst geert.jammer dat het zo is moeten stoppen.ik ben blij dat ik jouw een beetje heb mogen kennen via de blog.het was altijd opbeurend.en prachtig met die telex.misschien kun je nog wat andere alternatieve sporten doen,zolang je maar niet moet stilzitten.kop op geert,deze tegen
slag ga je zekezr en vast ook overwinnen.want zo heb ik je leren kennen als een echte surviver.en zoals we altijd op de club van brugge en liverpool fc
zingen YOU'LL NEVER WALK ALONE !!!!!!!!

Gepost door: tuyttens gino | 02/04/2009

Veel sterkte Ook van mij veel sterkte gewenst!

Gepost door: Fré | 02/04/2009

GEERTJE... Oe ist mogelijk.. ik herrinner nog onze ontmoeting in het "hete" Rotterdam..
weet je nog , we zaten in hetzelfde hotel..
ik kreeg toen nog meer bewondering voor u, dan dat ik al had... toffe kerel...
ik kan het niet geloven.. een gast zoals gij die al zoveel heeft gedaan voor zijn sport, en nu dit...
tis niet eerlijk...
misschien herpak je je ooit nog eens, dat ik je toch nog eens tegen het lijf mag lopen.. ook al is het supporter, je blijft mijn respect hebben..
hou je goed en ik wens je een snel herstel..

Gepost door: Vince | 02/04/2009

Shit Dit is echt een rotbericht Geert.
Ik hoop dat je gevoel voor humor en je geestelijke gezondheid er niet onder lijden.
Beterschap Vlaamse vriend.

Gepost door: Hans | 02/04/2009

Sterkte!!! Beste Geert
Hoewel ik je niet kende, ik ben relatief nieuw in hardloop-blogland, doet dit me toch wel wat. Als fervent hardloper, plotseling niet meer kunnen, niet meer mogen; dat is hard.
Ik hoop dat het je verder goed gaat en wens je veel sterkte en een spoedig herstel.
met groet, Ruud

Gepost door: ruud | 02/04/2009

Pakkend Dit is echt een pakkend blogje om helemaal stil van te worden . Ik begrijp helemaal je reactie die het stoppen van dit blogje tot gevolg heeft . En ik wil nu eigenlijk al met ne " MAAR " beginnen , om je toch te overtuigen niet te verdwijnen . Ik ga dit laten en je beslissing met alle respect aanvaarden al is dit nu wel zeer moeilijk . Niet dat ik je trouwste lezer was , maar wel een grote van van jou persoontje , karakter , doorzetting . Ik ben toch blij te mogen lozen dat je er dit jaar op 20 / 09 / 09 er zeker zal bij zijn . Was dit morgen al maar , ik zou je heel veel dingen kunne vertellen , aanmoedigen , ........
Beloof mij en al je loopmakkers - lezers - blogvrienden , dat je na je genezing even verrassens zult terug keren in blogland en niet om je persoonlijk record aan te vallen , maar als voorbeeld dat je hoe dan ook , nooit mag opgeven !!
Blijf aub. op een zekere manier contact houden met blogland of de webloglopers .
Ik en mijn vrouwke Peggy wensen jou een zeer spoedig herstel en hopen op een spectaculaire terugkomst ! Daar kijken we allen naar uit !!

Gepost door: coach mario | 03/04/2009

damn Verdorie Geert. Dit is echt wel f*ckingbad news. Er zit nu even niets anders op dan alles even te laten bezinken. En na een tijdje bezinnen hoe je op sportief gebied terug wilt boksen. Beschouw dit zeker niet als bemoeienis of ongevraagde raad. Maar je lijkt me iemand die na een tijdje vast en zeker de kracht zal vinden om terug te vechten. Op je eigen manier, met je eigen, nieuwe ambities. In ieder geval wens ik je nu veel sterkte en vergeet vooral niet te genieten van alles buiten de sport. Je gezin en vrienden op de eerste plaats. En trouwens bedankt voor de vele, dikwijls heel aanmoedigende, reacties op m'n blog. Ciao.

Gepost door: Hank | 03/04/2009

rot Iets anders kan ik me niet voor de geest halen bij het lezen van je post. Ik hoop van gans mijn hart, dat er iets anders zal zijn wat je mag doen van de dokter en waar je je energie in kwijt kan. Sterkte, Steve

Gepost door: Steve | 05/04/2009

K.u.t. Geert, het is erg makkelijk om nu te schrijven dat ik mij bij alle reageerders aansluit, maar anderzijds is het moeilijk om hier woorden voor te vinden. Het klinkt erg definitief en misschien is het dat ook wel. Er zijn echter legio voorbeelden van mensen die ooit definitief zijn gestopt, al dan niet op aanraden van de arts, en nu toch weer lopen. OK, misschien niet meer in Haile Gebreselassi-tijden, en zelfs niet in de tijden van diens grootvader, maar toch. Voor de komende tijd hoop ik dat je toch mogelijkheden ziet om op alternatieve wijze zo niet 'in the running', dan toch in beweging te blijven. Hou je haaks (ik kan het echt niet beter verwoorden dan Ronald) en hopelijk laat je ons nog regelmatig van je pennenvruchten genieten!

Gepost door: Fred | 05/04/2009

ik mis je Ik mis je verhalen nu al! Elke dag kijk ik even op je blog of je niet stiekem toch nog eenbericht hebt geplaatst..... maar helaas!
Jou blog was altijd de eerste die ik 'smorgens las, zodat ik mijn dag met een lach kon beginnen.
Ik hoop zo dat je ooit weer terug komt met een blog!
Ik mis je, ik mis je, ik mis je!!!!!

Gepost door: Patricia | 07/04/2009

sterkte dan toch maar een 70ste reactie. Geert, eerst en vooral verzorg je goed en spoedig herstel toegewenst. dit is toch het belangrijkste. de rest is voor later en wie weet.... Ik ben dan toch al even uit het "bloggersmilieu" maar zal onze voorbereiding en prestatie op de jungfrau zeker nie vergeten. En de gezellige terrasjes daar... Veel moed en hopelijk lopen we mekaar nog eens tegen het lijf. Johan

Gepost door: johan | 08/04/2009

he kanjer, afgelopen week is de barkley geweest.
haha, maar 1 finisher
xx

Gepost door: martine | 08/04/2009

De commentaren zijn gesloten.