04/11/2008

En zo was het in 2008

Lang heb ik niets van me laten horen, maar op wedstrijdgebied hebben jullie absoluut niets gemist: in 2008 heb ik welgeteld 1 (!!) wedstrijd gelopen. Het was dan ineens wel een marathon, maar toch, als quantiteit een belangrijk gegeven zou zijn dan spreken we hier toch over een verloren jaar.
Het zou kunnen dat ik op 31 december ons Tania (die ook nog steeds loopt, jawel!) moreel ga ondersteunen tijdens haar eventuele deelname aan de eindejaarscorrida in Leuven, maar daarmee hebben we 't dan wel gehad.

't Is me dit jaar ook wel wat geweest hoor: mijn hele planning werd steevast weer door elkaar gehaald door ofwel een dubbele boeking in mijn agenda, ofwel geen gepaste wedstrijd op de voorziene data, ofwel een blessure, enfin, 't was altijd iets.

Misschien ben ik een beetje vroeg met m'n goede voornemens, maar beter vroeg dan euh ... awel dan niet vroeg hé, en ik moet toch in iets ne rappe zijn ...

Dus, volgend jaar wordt anders, volgend jaar wordt beter, volgend jaar rijven we terug de medailles (de versie in plastiek die uitgedeeld wordt aan alle deelnemers, wel te verstaan) aan elkaar!
Gisteren ben ik met een korte fietstocht en een 45' durend introductieloopje in zone 2 begonnen met de voorbereiding van 2009! Jihaaa! Jawel, we gaan er voor!

Ik heb nog geen vaste planning, maar als ik even luidop mag dromen, dan zou ik graag een bijdrage leveren aan de volgende evenementen:

--> een voorjaarsmarathon: ik twijfel nog tussen Rotterdam en Antwerpen;
--> hardloop4daagse in Apeldoorn (net de website gecheckt: onze vriend Björn Paree is de eerste ingeschrevene ... waarom verschiet ik daar nu niet van? ;-) );
--> sprinttriathlon in Bütgenbach (augustus);
--> nog steeds op mijn verlanglijstje: de Olympus ... wie weet: misschien dit jaar??;
--> een najaarsmarathon (New York staat met stip aangeduid, maar ook Berlijn is een goede kanshebber: 't moeten niet altijd negers met een onuitspreekbare naam zijn die daar wereldrecords gaan vestigen hé!?)

Er is echter ook nog één detailke waar ik jullie hulp voor zou kunnen gebruiken: ik heb net m'n schema gemaakt voor de komende 12 weken, en normaal gezien zou ik aan het einde hiervan heel wat moeten kunnen winnen aan basissnelheid. Om dit aan het grote publiek te demonstreren zou ik graag een supersonisch snelle 10 kilometer willen lopen, en wel op zondag, 25 januari. Zaterdag is ook nog goed, maar in de hoop dat alle rappe mannen dan naar de mis zijn geniet de zondag mijn voorkeur.
Hoezeer ik ook heb gezocht op internetsites, in vakbladen, onder stoelen en banken, op de pot en in een schuif, over de heuvels en in de rivieren, op de hoogste toppen en in de diepste dalen, in het witste licht en in de donkerste grot, wel, nergens heb ik op die vermaledijde dag een 10k-wedstrijd kunnen vinden.
Dus, ziehier mijn warme oproep: hebben jullie weet van een 10k wedstrijd op zondag 25 of zaterdag 24 januari, laat me dan alsjeblief iets weten.
Organiseer je zelf op die dagen een 10k wedstrijd en zoek je nog 1 supergemotiveerde en een zich in het startvak als een hyperkinetisch dwergkonijn gedragend atleet, geef me een seintje en mijn ingevuld exemplaar van jouw inschrijvingsformulier komt er aan!

Voilà, ik huld mij nu eventjes in stilte ... (er zijn er die daar geld voor zouden geven)

10:47 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gevonden... Op 24 januari in Terneuzen; 't is wel 10,4 km :-)
Voor info: http://www.joggingclubdow.nl/

Gepost door: Spencerwoman | 04/11/2008

10km Ik zal straks eens in de joggings en marathons kijken. Btw als de Roparun niets wordt, staat Apeldoorn op 1 om dit te vervangen.

Gepost door: Gert | 04/11/2008

25/01 in Uithoorn (NL) Op zondag 25/01 is er een snelle wedstrijd in Uithoorn (NL) alwaar menig blogger zijn/haar pr heeft gelopen. De meeste bloggers kiezen voor de 10em maar ook de 10km is een prachtige snelle wedstrijd. Uithoorn is nu niet vlakbij U maar had U geen bbq tegoed bij RunningRonald ? Alle info over loop in Uithoorn staat op http://www.vakantiemakelaarloop.nl

Prachtige plannen voor 2009 !! Met name het weekend pinksteren in Apeldoorn is errug leuk :-)

Gepost door: Bjorn Paree | 04/11/2008

Doe maar Geert Ik zie je in Rotterdam, bij het politie bureau vlak voor de start op 5 april

Gepost door: Rich@rd | 06/11/2008

De commentaren zijn gesloten.