03/11/2008

Weekend

Het is weer maandag! Waarschijnlijk zowat de mest gehate dag die onze weekkalender rijk is, en extra fileleed op een eerste werkdag na een verlofweek zal niet direct iets aan die status veranderen.
Anderzijds is het wel de gedroomde dag om terug te komen op het voorbije weekend. Zo zie je maar: elk voordeel hep z'n nadeel, om maar even de woorden van de beroemde Nederlandse cabaretier Johan Cruijff te verbasteren.

Het weekend dus. Allereerst was er de klinkende 9-4 overwinning van mijn duiveltjes op een aangenaam en fris spelend DVK Haacht!
Zij die me nu verdenken om actief lid te zijn geworden van de één of andere satanische sekte verwijs ik voor enige duiding graag naar mijn blogje van afgelopen zaterdag; er zijn al genoeg misverstanden in de wereld (in Amerika kan je morgen trouwens op 2 misverstanden gaan stemmen, maar daarover later meer ...).

Nog op zaterdag heb ik m'n nieuwe fiets ingereden. Nieuwe fiets? Absoluut!
Op zich geen wereldschokkend nieuws, maar ik vrees dat ik nog veel ga terugkomen op mijn wielerprestaties, want ik heb me zonet een fonkelnieuwe Scott CR1pro gekocht, een 8 kilogram wegend staaltje (of moet ik zeggen: carbonnetje?) van techniek. Toegegeven, ook dit is niets wat de wereld plotseling in de andere richting zal doen draaien, maar wat als ik jullie nu eens zou verklappen dat ik in 2009 m'n eerste triathlon plan?
Ahaaaaa! Da's wa anders hé? Wablieft? Niet wereldschokkend? Hmmmm. Tja, ok, jullie hebben gelijk, absoluut. Anderzijds, als ik zo eens door mijn schema loop voor de komende 12 weken ... pfff ... 'k wordt al moe van er naar te kijken, maar dat zal dan wel weer aan mij liggen.
Nee serieus, het is geen nieuws dat de hongersnood, overbevolking of het gemiddeld veel te lage IQ van de Amerikaanse autochtone bevolking zal oplossen, maar we hebben ineens weeral iets meer om hier over te klappen hé, en da's ook al veel waard.

Dus, Ruth, Gert en andere lopers die zich wel eens in de buurt van Muizen op het looppad durven begeven, als jullie binnenkort iemand op een fonkelnieuwe racefiets aan een onvoorstelbare snelheid voorbij zien scheuren, kijk dan even achterom, want waarschiijnlijk zal ik die atleet op meer dan respectabele afstand achtervolgen aan een pedaaltred die ergens het midden houd tussen de stuiptrekking van een versgeschoten nijlpaard en de soepele beenbeweging van een invalide dobbereend.
Het zal weer lachen worden met Geert, zoveel is zeker!

Allez bon, genoeg nieuwigheid voor vandaag, maar een blog is geen blog als ik Maurice niet kan laten watertanden, en daarom nog even een fotootje van m'n nieuwe speelgoedje.
cr1pro

13:03 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Afstoffen Awel, mijne Eddy Merckx in de garage begint zo stilletjesaan van die kleie bruine plekjes te krijgen. Ook hangen er van die draadjes aan met ergens middenin een veelpotig monster. Dat moet zeker eens pas geven om die eens af te stoffen.
Btw, moest ge vandaag gereageerd hebben op mijn spinning voorstel, ik kan mijn yahoo email niet lezen om werk.

Gepost door: gert | 03/11/2008

Iron Man Thriatlonplannen ?
In de volgende log wellicht een foto van je fonkelnieuwe ... zwembroek.

ps : welcome back !

Gepost door: frank spencer | 03/11/2008

Heftig. Vanaf het moment dat je het hebt over de triatlon ikke maar denken dat de grote onthulling is dat je mee wil fietsen-lopen en zwemmen tijdens Iron Man op Hawaii....
Het cabonros ziet er razend rap uit..... dat voorspelt mmsichen wel een belgische triomf in de Tour.

Gepost door: JeeWee | 03/11/2008

heel mooi fietsje zeg.. triahtlonplannen... zo dat is heftig... een marathon vind ik al ver zat

Gepost door: hans | 03/11/2008

hola! triathlon plannen, heftig! En als je nu ook eens je zwemtrainingen in de Vaart doet, dan heb ik helemaal leuk gezelschap om toe te lachen tijdens mijn looptrainingen, héhé. Veel succes in ieder geval,en ik zal zwaaien als je me voorbij komt gefietst. Kom je trouwens niet eens mee spinnen in de fitness met mij en Gert, ideaal voor stevige fietskrachttrainingtoestanden en gewoon superfun!

Gepost door: Ruthje | 03/11/2008

Mooi masjien! Mooi race masjientje Geert! Ik begin inderdaad te watertanden! Wil in het voorjaar mijn oude fiets (11 jaar) inruilen voor ook zoiets moois.

Gepost door: M@urice | 03/11/2008

mooie plannen, en een verdomd schoon racemachien ! 8 kg carbon, jawadde, ipv in de file te staan met de wagen....

Gepost door: jogginggirl | 03/11/2008

Geert traint voor de Tour de France ? Of wordt het de Ronde van Vlaanderen ? :-)

Gepost door: Bjorn Paree | 03/11/2008

stoer stoere fiets!! kijk wel uit voor de tramrails of overstekende Muizen of andere inwoners

Gepost door: Ronald | 05/11/2008

De commentaren zijn gesloten.