13/05/2008

Weekendje weg

Het lijkt me alsof ik de laatste tijd meer weekends weg ben dan thuis, maar het zomerse klimaat dat we sinds kort voorgeschoteld krijgen leent zich hier dan ook wel toe.
Afgelopen weekend, van zaterdag tot maandag, zaten we met een groot contingent aan familie langs Tania's kant in het heerlijk rustige Terneuzen.

Heel die periode stond in het teken van zalig nietsdoen, met bezoekjes aan de markt van Axel, de windmolen van Axel, de kinderboerderij van Terneuzen en hoeve De Baekermat in Westdorpe.

Gelopen heb ik ook, zij het zeer beperkt: op zondag een 13-tal aangebrande kilometers op het jaagpad langs de Westerschelde, op maandag in goed gezelschap 6 kilometer langsheen dezelfde wegen.
Overige momenten van beweging bleven beperkt tot zwemmen, wandelen en het heffen van allerhande glazen frisse vloeistof.

Volgens de weerberichten loopt het voorgeborchte van de zomer bijna op zijn einde, dus vandaag en morgen zullen we er nog van profiteren om in de avondluwte enkele mooie doch rustige trainingen af te werken, daarna kan de intensiteit terug omhoog.

Ik ben eigenlijk van plan om de komende weken een schema af te werken dat meer geschikt is voor een 10 tot 15-kilometer loper, dus met meer en scherpere intervals. Ik heb vorige week, bij het lopen op marathontempo, namelijk gemerkt dat mijn topsnelheid best wat omhoog mag en ook de tempovastheid op de gewenste 4'30"/km is niet wat ik van mezekf verwacht.

Midden juli kom ik terug uit verlof, en dan blijft er met 14 weken nog meer dan genoeg tijd om verschrikkelijk veel kilometers te lopen.

Bon, ik ga stoppen, want alleen al door het typen van dit bericht begin ik mijn zweetklieren te activeren.
Nog effie een fotooke toevoegen zie ... aangezien het toch niet mogelijk is om een deftige foto van mij te nemen, beperk ik me maar tot een plaatje van de rest van de familie. Stamboomkundigen ontwarren op het zonnige beeld Tania en nazaten Lenne & Fien. Voor de andere 2 modellen moeten we 1 trapje hoger in de genealogie van Tania haar familie ...
DSC_0022
Saluukes!

09:13 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

skoon skone foto! Omdat hie der nie opstaat? :-)

Gepost door: Etienne | 13/05/2008

Geert ja, ik mis ook de BV Geert... heeft jouw kiekjesschieter geen zelfontspannerautomatiek?

Gepost door: Ronald | 14/05/2008

reactie Wat een brave meiden op de foto, hoe kan het ook anders met zo'n moeder.

Gepost door: koen | 14/05/2008

aha, je hebt vlak bij me in de buurt gelopen dus.

Gepost door: Patrick | 16/05/2008

geert wil Goede vriend,
als ik op Google de naam van uw blog intik : geert wil ...
Dan krijg ik heel veel ongewenste zoekresultaten.
Is ddaar niets aan te doen ?

Gepost door: Hans | 25/05/2008

waar ben je? Hoi Geert,

we hebben je onwijs gemist, afgelopen zaterdag in Den Haag... maar aan de andere kant, door jou afwezigheid hebben we wel de 3e plek behaald..

maar serieus, hoe is het nu? alles ok?
komt er nog een kleine update op je blog?

groeten aan Tania en de kids!
RR

Gepost door: Ronald | 23/06/2008

De commentaren zijn gesloten.