27/04/2008

Bericht uit Muizen

Een bericht uit Muizen.
Wablief? Een bericht uit Muizen??
Jazeker: een bericht uit Muzen!

Uit Muizen?
Yep, uit Muizen!

En niet uit St Saveur?
Miljaar ... niet uit St Saveur!!!

Wat reeds lang stond aangestipt als de moeder aller weekends (als die moslims mogen overdrijven, dan mag ik dat ook!) is langs mijn kant volledig in het water gevallen door een zelfmoordactie van enkele anderstalige griepbacillen. Deze bacillen hadden dan nog niet eens het lef om mij uit te dagen, maar ze hebben zich tegoed gedaan aan de levenslust van mijn kroost.

Vooral ons Lenne had het zwaar te pakken: vrijdag al had ze met hevige spierpijnen en een duizelingwekkend hoge koorts te kampen, maar toen ook zaterdagmorgen het digitale kwik een veel te hoge 39,7 aangaf heb ik met de krop in de keel naar Frank Spencer gebeld met de mededeling dat het weekend zonder mij en de mijnen zou veerdergaan.
Normaal zit ik er niet mee in om slecht nieuws mee te delen, maar deze keer was het toch wat anders: ik had zelf zo hard naar dit weekend uitgekeken en ook mijn 2 gamines namen de woorden Saint en Saveur de laatste dagen gezwind in de mond.

Ik zal dus maar moeten lezen over al het moois dat ik gemist heb, de wereldrecords die misschien in Harelbeke, maar zeker in St Saveur gebroken zijn (ik heb gehoord dat minstens 3 atleten de olympische limiet inzake Leffe hijsen met vlag en wimpel gehaald hebben ...), het prachtige weer (het was jullie zeker gegund!) en de vele verhalen die zonder twijfel in de groep gegooid werden.

Philippe, nogmaals een welgemeende sorry voor dit laattijdige forfait; het was écht buiten mijn wil.

Nog een klein berichtje aan eventuele griepvirussen die en passant mijn blogjes plegen te lezen: ik kan jullie alleen maar aanraden om de eerste tijd serieus op jullie tellen te passen, want het karmijnrode nepbloed in mijn ogen staat in het teken van de wraak!

Als ik nu nog één keer mag vloeken?
Godverdestemiljaardestenondedzju!

Voila, 't is er uit ... bedankt!

21:08 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

spijtig voor u idd... 't was super ! Hopelijk is 't al wa beter met Lenne ...

Gepost door: jogginggirl | 27/04/2008

Vrind Ik was ge al aan het zoeken en dag bij de groeps foto dat gij hem getrokken zou hebben. Helaas niet dus, wegens ziekte moeten afzeggen is nimmer plezant en dan is het Godverdestemiljaardestenondedzju! toch ook maar even een afreageer moment. Maar hopelijk is Lenne weer snel beter
Hoe staat het met de estaffete loop in juni???

Gepost door: Rich@rd | 27/04/2008

Godverdestemiljaardestenondedzju! Godverdestemiljaardestenondedzju! Wat jammer dat jullie er niet bij waren!

Gepost door: M@urice | 28/04/2008

Jammer Ja Geert, je kan niet alles plannen hé.

Gepost door: Marc | 28/04/2008

drie dagen zolang heb ik er zelf ook last van gehad ... vrijdag, zaterdag en zondag, 'k heb zelfs een wedstrijd in Oostende laten vallen ... erg hé! Hopelijk krijg jij het nu zelf ook niet!

Gepost door: Koen | 28/04/2008

Saint-Sauveur Jammer dat jullie er niet bijliepen.
We hebben uiteraard alle begrip voor je situatie.
Het ging onverantwoord zijn om Lenne met 39° koorts naar Saint-Sauveur te brengen.

Gepost door: betty spencer | 28/04/2008

reactie Ik neem je verontschuldiging aan!
In zaken de leffe hadden we geen probleem gehad want gij drinkt alleen gemeente pils.

Ik had er langer op gehoopt je eens een keer face to face te spreken maar helaas is het waarschijnlijk niet gegund.

het volgende webloggers weekend staat gepland voor 2009

Gepost door: koen | 28/04/2008

Dit keer niet lachen met Geert, maar balen van Geert(en de zijne). Jammer dat je een mooi weekend hebt gemist. Maar allez, er komen er ongetwijfeld nog velen aan.

Gepost door: JeeWee | 28/04/2008

Ik hoop dat het griepvirus inmiddels weer is vertrokken en dat iedereen zich weer top voelt.

Gepost door: Patricia | 28/04/2008

balen!!! Godverdestemiljaardestenondedzju in het kwadraat!!
Echt onwijs jammer dat je er niet bij kon zijn Geert.. we hebben je gemist... boeehooeohooeeee (nee, geen gekke bbq-koeien-ziekte maar huilgeluiden)

Gelukkig heeft Jan S. de taak lachen met Geert uitstekend overgenomen.

De volgende keer ben je erbij, zeker weten

miljaaaaaar!!

Gepost door: Ronald | 28/04/2008

Oneerlijk De strijd is ook altijd oneerlijk. Ze komen met miljoenen, ze komen onverwachts en slaan altijd onverbiddelijk toe. Er rest mij maar één ding om te zeggen: Beterschap!

Gepost door: Pieter de Boer | 28/04/2008

jammer, jammer, jammer! Verdikkemedosie, zo jammer dat jullie er niet bij waren. Maar natuurlijk gaat de gezondheid van je kind boven alles. Ik hoop dat het al beter gaat met de meisjes.
Ook al hebben we je vreselijk gemist, we hebben vreselijk veel lol gehad. Zonder jou! Hoe is het mogelijk. Jaja, Jan S. kan zich aan jou meten met zijn hilarische dansacts e.d.
Tot snel!!

Gepost door: Petra | 29/04/2008

We hebben nog gedacht dat Geert enkel naar Harelbeke zou komen voor de loop ; ofdat Geert enkel naar de BBQ zou komen maar helaas.... Hoop dat U dochter spoedig hersteld van het griepvirus ; ook in St. Sauveur waren flink wat virussen actief : loopvirus, gezelligheidsvirus, alcoholvirus en bbq-virus ;-) Jan S is inmiddels zwaar besmet met het Lachen-Met-Geert-Virus en dat hebben we geweten ook !! Jammer dat we U niet hebben gezien ; op naar de volgende gelegenheid.

Gepost door: Bjorn Paree | 30/04/2008

Miljaar! Het volgende webloggersweekend? Lijkt mij leuk om mee te maken. Moet ik wel op z'n Belgisch leren vloeken, daar heb ik zelfs met een redelijke talenknobbel wel een jaar voor nodig...
De 20 km van Brussel heb ik in 2005 gelopen, wat een mensenmassa... Een zware maar wel mooie loop.

Gepost door: Fred | 30/04/2008

De commentaren zijn gesloten.