03/04/2008

Gewone gangetje

En aldus gaat het leven terug zijn gewone gangetje: na een weekje looploos in het land der onsportieven te vertoeven (wegens eerst een griepje en daarna een citytripje ... hmmmm ... dat zou een leuk rijmpje kunnen worden ...) heb ik een nieuw pact met m'n loopspullen gesloten.

Ik ga vandaag zelfs min of meer een schema opstellen dat me tot aan de vooravond van de start der voorbereiding op de Brussels Marathon zal brengen. Ik zeg min of meer, want door m'n vele reisjes en daaruitvolgende trainingen op verplaatsing zal ik wel genoodzaakt worden om hier en daar een gebeurlijke wijziging aan te brengen.

Vandaag is het echter business as usual, en dus weet ik dat er me vanavond 12 rustige kilometertjes wachten, nothing fancy, nothing sexy en al helemaal nothing fast, gewoon 12 kilometers om het hart en de longen een pleziertje te doen.

Rustig lopen, mooi de hartslag in 't oog houden, en verder nadenken over het nieuws, de dingen van de dag en de zaken des levens. Ergeren aan wat er nu weeral allemaal in de krant staat (godverdomme weeral een jongerenbende die op een bus een oudere man in coma slaat, en morgen lopen die dus weeral vrij over 't straat hé ... en nee, ik zal maar niet uitwijden over de kleur van hun paspoort of ik krijg hier weeral een label opgeplakt want zoiets hoort men niet te zeggen iin de politiek correcte 'rechtstaat' België ...).
Enfin, ik ben blij dat ik straks een uurtje kan gaan lopen, want voor mij is dit de enige manier dat ik zulke zaken kan verwerken en uit m'n systeem krijgen.

Ik zie jullie morgen, vrij van muizenissen en dagelijkse zorgen, graag weer op mijn blog ...

08:20 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Lichtgetint Wij hebben het fameuze tv-programma Opsporing Verzocht, dat bij insiders ook wel bekend staat als 'het lichtgetinte' programma... ;-)

Gepost door: Fred | 03/04/2008

en daarom is lopen ook zo lekker...alles kun je er in kwijt.

Gepost door: martine | 03/04/2008

Leuk om zo vroeg Ronald tegen te komen en wat een kanjers zijn jullie toch.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 03/04/2008

Humor hoe de ene belg zich druk maakt over Marathons (Frank Spencer) en hoe de andere belg gewoon kan genieten van 12km en daarin alles weer op z'n plaats brengt...

Gepost door: Bjorn Paree | 04/04/2008

Stof om over na te denken Kleur of geen kleur. Water en brood is goed genoeg voor dat soort lieden. En wat mij betreft zeker niet op de gezette tijden.
Uitleveren aan de familie van het slachtoffer is ook een geweldige optie.

Gepost door: Lodewijk | 07/04/2008

De commentaren zijn gesloten.