01/04/2008

 

Miljaar ... ik heb hier een prachtkans op een 1 aprilvis laten liggen. Had ik dat geweten!

Jammer maar helaas, mijn aankondiging dat hier vandaag een oproep zou gelanceerd worden was wel degelijk serieus te nemen.

In de reactie van Maurice op mijn berichtje gisteren kan ik zelfs al lezen dat deze sympathieke noorderbuur zelfs al wist waarover mijn oproep zou gaan én tussen de lijntjes kan ik ook al zien dat hij er klaar voor is:

Dames en Heren, sportievelingen van allerlei soort, medebloggers, sympathisanten, familie en vrienden, visfileerders en schuinmarcheerders, weest allen aangesproken door deze oproep:

In het Jaar onzes Heeren 2008, op de gezegende en zonder twijfel zonovergoten en zwaarbeladen dag 21 Juli, jawel: eenen zaterdag, zal in het Hollandsche Den Haag een superorigineele en onnavolgbaar toffe loophappening plaatsvinden: de 12 u van Haag Atletiek!

Vorig jaar ben ik er in geslaagd om onder de noemer 'De Zuiderbuurbloggers +' (die plus stond eigenlijk symbool voor de succesvolle naturalisatieprocedure van Maurice ;-) )een supertof en buitengewoon gemotiveerd team aan de start te brengen dat zich, ondanks een lichte handicap (Julie moest enkele dagen voor de start gekwetst afhaken) op een mooie 4de plaats beslag wist te leggen.

Nu, ik weet zeker dat ik de ploeggenoten van vorig jaar (Maurice, Bruno, Achieltje, Ruthje en mezelf) niet hoef te overtuigen: zij herinneren zich vast en zeker wel de bijzonder geslaagde mix tussen het amicale en competitieve.
Ook dit jaar zal de stuwende kracht achter onze blogteams en goede vriend in loop en woord Fred met minstens één team aan de start komen, en in zijn voorlopige lijst van ploegleden zie ik heel wat namen van veteranen uit de vorige editie, dus fun verzekerd.

Hoe we ons zullen organiseren is een zorg voor later; we kunnen een snel en supersnel team vormen, een vrouwenteam en een mannenteam, een gezonde mix van Vlamingen en Nederlanders, smurfen en anderskleurigen, enfin, 't interesseert me niet, zolang we maar net als vorig jaar een toffe bende bij elkaar krijgen.

Het concept is vrij eenvoudig: om 9 uur in de ochtend klinkt er een startschot en één voor één zullen de lopers van elk team in willekeurige volgorde na rondjes van een kleine 1800 meter elkaar aflossen. Precies 12 uur na het startschot klinkt er een eindschot, wij krijgen de eerste prijs (ahum ...) en we eten nog gezellig een heerlijke pasta samen. Meer gedetailleerde info kan je vinden op de webpagina's van Haag Atletiek, of je stuurt me een mailke waar ik dan met plezier op antwoord. Het zou leuk zijn moesten we dit jaar met 2 teams naar onze Haagse vrienden kunnen afreizen ...

Mijn mailbox is vrij gemaakt van sneeuw en ijzel, dus er zou plaats genoeg moeten zijn om de massale reacties te kunnen ontvangen ...

12:39 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

VAKANTIETIJD......niet in Den Haag maar in Kroatië(in ieder geval zonovergoten)
Veel fun!!

Gepost door: JeeWee | 01/04/2008

Dju toch maar ook hier vakantietijd in Andalusië (waarschijnlijk meer dan zonovergoten).
Alvast veel succes aan de Zuiderbuurbloggers +

Gepost door: philippe | 01/04/2008

hahaha dus toch een aprilvis : 't is 21 juNi ipv juli, de nationale feestdag valt trouwens op een maandag dit jaar...
en nu benieuwd of Jeewee en Philippe 2 maand op verlof zijn...

Gepost door: jogginggirl | 01/04/2008

Aanbeveling Kan er zelf dit jaar helaas bijzijn, maar ik kan het jullie van harte aanbevelen. Een van de hoogtepunten van afgelopen jaar.

Gepost door: Aad | 01/04/2008

Dus geen 1 April grap!!!!.
Veel sucses alvast en dat gaat gaaf worden daar in Den Haag.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 01/04/2008

reactie Ik hoop dat je het van het snelle Nederlandse team dit jaar zult winnen.

Gepost door: koen | 01/04/2008

Mag ik meedoen? Mag ik nog meedoen? Want op het moment van de estafette ben ik weblogger af ........

Gepost door: M@urice | 01/04/2008

Jippie Jajajajajaaaa, hartstikke leuk. Ik ben er ook weer bij. (met appelwalnootcake en meer) Als we hetzelfde weer hebben als vorig jaar, alleen dan zonder die ene flinke regenbui, wordt het wederom een daverend succes!

Gepost door: Petra | 02/04/2008

De commentaren zijn gesloten.