10/12/2007

Breek de stilte

Tja, als Johan Verminnen in de reacties geciteerd wordt, dan kan ik niet anders dan uit de kast te komen met m'n eigen culturele bagage, vandaar dat ik m'n titeltje van Stef Woud (hij is ondertussen wat bijgekomen) ontleend heb.

Het is lang geleden dat ik hier nog geweest ben, en eer lijk gezegd ben ik een beetje aangedaan daar de leuke reacties die ik hier vandaag terug mag vinden.
Reden van mijn postje vandaag zijn enkele e-mailtjes die ik ondertussen heb ontvangen, en ik ben eigenlijk wel een verklaring schuldig, zoveel is zeker.

Makkers, vrienden, geachte lezers en bewonderenswaardige atleten (kies zelf maar waar je bij wil horen, maar voor de meesten onder jullie zijn er meer dan één van de voorgaande definities van toepassing), ik ben bang dat mijn beslissing toch van onomkeerbare aard moet zijn ... met andere woorden, dit berichtje is eigenlijk de afscheidsbrief van Marathon Geert aan zijn trouw lezerspubliek.

Ik hoop jullie allemaal nog eens tegen 't lijf te lopen, en heel wat blogs zal ik, zij het vanop gepaste afstand, blijven volgen. maar deze pagina's houden op te bestaan.Bedankt voor de vele fijne reacties op mijn blog, bedankt voor de ondersteuning op tijden wanneer ik het nodig had, bedankt voor de gouden tips & onbetaalbare adviezen, bedankt om dagelijks even de tijd te nemen om mee te lachen met zoveel stomheid en onnozelheid in één persoon, maar vooral bedankt voor de warmte en fijne vriendschap.

Aan iedereen nog de beste eindejaarswensen & een karrevracht succes in jullie volgende loopavonturen!

farewelltitle

10:25 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (43) |  Facebook |