09/08/2007

Monschau & De Jungfrau

Sorry voor het volledig afzagen van beide onderwerpen, maar waar het hart van vol is loopt nu eenmaal de blog van over, vandaar.

Trouwens, moest ik een rapper zijn, ik zou mijn volgende hit wel weten te schrijven hoor ... heb je al eens naar het rijm en de rythmische vergelijking tussen beide namen gekeken?

(in het diepste van je gedachten gaat er nu een vette ghettobeat bonken en here we go ...)
'k stond daar in de kou
naast mij m'n vrouw
ze zei 'wat doe je nou'
eerst in Monschau
daarna de Jungfrau
voor dag en dauw
't wordt écht gek dat lopen van jou
of doe je 't voor de show
dan zeg ik 'wauw wauw wauw'
en met Kerstmis 'houw houw houw' ...

(in het diepste van je gedachten wordt de vette ghettobeat nu op non-actief geplaatst en gaan de eerste bestellingen voor hoofdpijnstillende wonderpilletjes de deur uit ...)

Spijtig ... ik heb geen goudvoorraad gelijk aan het bruto nationaal product van Fort Knox rond de hals hangen en ik sta al helemaal niet met veel te wijde katoenen pamperbroeken, dus ik hou het maar bij lopen.

Allez bon, morgen zijn we weg, en omdat ik pas volgende week woensdag terug online zal zijn wil ik toch nu reeds mijn doelen voor beide wedstrijden meegeven:

--> Monschau: rustig aan op de hellingen en gecontroleerd naar beneden ... ik hoop op een gemiddeld tempo van 5'/km en dit alles zonder de gashendel open te trekken, met andere woorden: 3u30'
--> Jungfrau: ok, verklaar me zot, noem me gek en hou me voor een onnozelaar, maar ik ben van plan om in 3u59' deze Jonge Dame te bedwingen.

jungfrauMisschien maak ik me oeverloos belachelijk door mijn doelstelling voor de Jungfrau, maar ik ben er vast van overtuigd dat ik dit kan ... als ik een snelle eerste halve marathon kan lopen (vrij vlak en op een hoogte van een 540m) maak ik kans.

Negatieve reacties mogen, maar wees gewaarschuwd: deze jongen is op 't moment mentaal niet kapot te krijgen!

11:59 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Geen verrassing Ik had zoiets verwacht. Voor minder zou ik het ook niet doen ;-) Mooie uitdaging, maak er iets van. En vergeet niet van tussendoor een beetje van de omgeving te genieten. Best bij de start al mee beginnen... voor je op tunnelzicht overgaat! Succes hé man!

Gepost door: Wim | 09/08/2007

positive mind! als je er mentaal compleet op ingesteld en de fysiek wil ook mee, is alles mogelijk hé. Ik duim alvast voor die 3u30 in Monschau!!! Succes!!

Gepost door: Ruthje | 09/08/2007

Go for it ! Laat u maar eens goed gaan man ! Verstand op nul, spieren en schoenveters op spanning, hartslagmeter op de pols, en Marathon Geert op scherp. Wat moet je nog meer hebben om een knappe prestatie neer te zetten ? Ik duim alleszins !

Gepost door: Epo | 09/08/2007

jungfrau die loop je waarschijnlijk niet elk jaar , waarom dus de lat niet hoog leggen , groot gelijk , je zal na de monschau marathon wel weten hoe de zaken ervoor staan en nu het refrein. Ik duim dat beide doelen mogen lukken en liefst vanal best zonder krukken . En als het toch niet lukt hebt ge de jungfrau haar bloemke toch geplukt . Maar ge zijt in de vorm van uw leven , doe die bergen dus maar eens beven .
Good luck and enjoy your trip , met uw motivatie is 't gedaan in een vingerknip .
Succes !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 09/08/2007

Bergen... geluk wens ik je toe, en laat die lat maar hoog liggen, zo hoort het toch bij extreem gemotiveerde sporters!

Gepost door: Sven | 09/08/2007

go for it Dag vrienden van de poëzie... Nu jouw wereldhit op 1 zien te loodsen... ff Yevgueni en hun sms team bellen....

Gepost door: jogginggirl | 09/08/2007

tja... Een ieder die de Jungfrau Marathon gaat lopen die is al "verklaar me zot, noem me gek en hou me voor een onnozelaar" maar... een ieder die de finish haalt is voor mij een held. Heel veel succes in beide M's !!

Gepost door: Bjorn Paree | 09/08/2007

tdoeternietoe succes ... ergens wel een beke gezond jaloers van je ... doe da goe jong!!!

Gepost door: Koen | 09/08/2007

rijmen Het begon goed, maar show rijmt niet op -ouw, maar op -oow, Geert! Anyway, veel plezier en succes in Monschou-ou-ouw ;-)

Gepost door: Hank | 09/08/2007

Misschien kun je in december in NL wat bijverdienen als rijmpiet.

Gepost door: Hans | 09/08/2007

Waarom zouden we negatief zijn ? Nee hoor we supporteren gewoon voor je ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 09/08/2007

Verslag Ik kijk er naar uit Geert hoe je verslag en ervaring zal zijn op zowel de Monschau maar zeker de Jungfrau.
En je tijden zijn geweldig te noemen gezien de ervaring moet dat kunnen. Veel suc7 met de Monschau.

Gepost door: Rich@rd | 09/08/2007

rapper dan je schaduw Ik heb geen idee of het een realistische tijd is, maar ik bewonder je vastberadenheid. Eerst: geniet en succes in Moschau!

Gepost door: Rick | 10/08/2007

rapper! als je het lopen op moet geven, over een jaar of 40 of zo, en rappen is nog steeds vet dan maak ik mijn geen zorgen over jouw oude dag! misschien kan ik tegen die tijd als human-beat-box met jou op tournee, als je mij maar wel aan herinnerd dat ik mijn kunstgebit uit doe.

Heel veel succes in Monschau Master Geert!

Gepost door: Ronald | 11/08/2007

ja lap geert, anders moogt ge mijn petje gebruiken hoor. zodat de zon ook jouw hersenpan vrijwaart !!!

Gepost door: kj | 14/08/2007

De commentaren zijn gesloten.