28/05/2007

Opsporing verzocht

Nee, Marathon Geert is niet het zoveelste slachtoffer geworden van zinloos geweld, een huislijk drama of een banale en alledaagse zelfmoordaanslag van een Al-Qaida activist.
Marathon Geert is ook niet op de vlucht voor de fiscus, opsporingspolitie of een malafide drugsbaron uit het Colombiaanse hooggebergte.

Het is ook niet nodig om gevoelens van paniek te uiten of tranen van verdriet te komen plensen op een maagdelijk witte kist bestemd voor waarschijnlijk de meest idiote marathonloper aller tijden ... ik heb het gewoon druk gehad met het werk en met mijn ondertussen legendarisch geworden hoofdaandeelhouders van de rubriek 'lachen met Geert': mijn reisjes!

Om even in een note(n)dop (ik ben geen familie van de bromsmurf, maar ik hààt de nieuwe spelling!!!) samen te vatten: na Barcelona ben ik gezinsgewijs en mits toevoeging van enkele vrienden naar de Katjeskelder getrokken (een aanbevelenswaardig Roompot-park in Oosterwijk, vlak bij Breda), nadien was het werk weer aan de beurt met een bezoekje aan Le Pouzin (een schilderachtig fruitdorpje langs de Autoroute du Soleil, zo'n 30 kilometer onder Valence) en een verlenging richting Cannes (filmfestival) en Monaco (formule 1).
Neem daar nog bij dat ik ondertussen ook ons Fien mentaal heb ondersteund bij haar eerste buitenlandse tornooi in Vlissingen, en je kan de nachten dat ik tijdens de voorbije 2 weken in m'n eigen bed heb geslapen op de vingers van één hand tellen, zelfs indien die hand al enkele werkongevallen in de houtzagerij heeft overleefd.

Aan mijn trouwe lezers kan ik dus enkel mijn welgemeende excuses aanbieden vanwege deze toch wel érg lange afwezigheid uit Blogland, maar vreest niet, want de ervaringen die Marathon Geert gedurende deze periode heeft opgedaan zullen in vlot leesbare vorm voor de nodige verhaalstof op deze plek zorgen.

Om mijn terugkeer in de digitale wereld toch niet volledig fotoloos te laten voorbijgaan, even een plaatje, genomen in Monaco, van een pizeria met een wel zeer tot mijn verbeelding sprekende naam ...

DSC00066


Mijn excuses voor de geringe kwaliteit, maar ik was mijn fototoestel vergeten, en dus moest ik het met de camera van mijn gsm-toestel redden ...

Ah ja, voor zij die er zouden aan twijfelen ... ik geef toe dat ik tijdens het filmfestival in Cannes aanwezig was, maar ik ontken ten stelligste iets met de dood van Jo Röpcke te maken te hebben!

20:49 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkig benne jullie weer op vertrouwd terrein, (mooi he die nieuwe spelling). Lang geen nieuws en maakte te toch een beetje ongerust!!! In Le Pouzin ben ik wel eens geweest dacht ik (ligt aan de Ardech). En ook de Katjeskelder is bekend terrein voor ons geweest.

Gepost door: Rich@rd | 28/05/2007

gelukkig ah.. daar ben je weer.. ik zal de plaatselijke Toyota dealer en dierenambulance informeren dat zij hun zoekactie's kunnen staken. Welcome back man!

Gepost door: Ronald | 28/05/2007

He He !!! he he !!! Daar is ie weer! En meteen weer een sterke comeback!

Gepost door: M@urice | 28/05/2007

Back!! Haaaaaaaa, daar is 'ie weer! Blij om je weer heelhuids te 'zien' hier in blogland.
Ik mag hopen dat je nu wel even de tijd krijgt om bij te komen van al dat gereis en harde gewerk?

Thx voor je mailtje!

Gepost door: Petra | 28/05/2007

He's back!!!! Jaaaa.....hij is er weer!!! Welcome back in blogland!Maar ik wist natuurlijk al dat je niet echt van de aardbodem was verdwenen.

Gepost door: Patricia | 29/05/2007

Me know nothing... Toch even checken hoe dat zit met Jo Röpcke...

Gepost door: Sven | 29/05/2007

thuis Ah, tussendoor ben je nog een thuis ook...
De naam van de pizzeria ontgaat me op de foto ;((

Gepost door: bewa | 29/05/2007

dus toch nog... alive & kicking ;-)
Drukke weken dus achter de rug ! Hopelijk heb je toch nog de tijd gevonden om her en der ook nog eens de loopschoenen aan te trekken ! Greets,

Gepost door: Steven | 29/05/2007

ik was nog lang niet aan 100.000 hoor maar toch blij dat alles ok is !
En die pizza is naamloos voor mij tot het tegendeel bewezen is...

Gepost door: jogginggirl | 29/05/2007

back Fijn, dat je er weer bent. Kunnen we weer van je genieten

Gepost door: hans | 29/05/2007

Mijn oogjes zijn niet meer van de jongste dus die naam kan ik ook niet lezen (en ja 'k heb erop gedubbelklikt).
Graag even een toelichting.

Gepost door: betty spencer | 29/05/2007

Welcome back! Eindelijk. Geert terug in het land betekent ook terug op het werk ;-) De Roompot zijn zeer goede en verzorgde resorts. Wij hebben er ook al 2 x verbleven. Blij dat alles ok is en het nu alleen bij één minder duidelijke foto blijft en ik tot de conclusie ben gekomen dat je toch kan (vingers) tellen tot 5 ;-) Grtjs Koen.

Gepost door: Collega Koen | 29/05/2007

Goed dat je er weer bent. Nog een beetje kunnen trtainen tussendoor??

Gepost door: JeeWee | 29/05/2007

reactie Eindelijkeen teken van leven.
Wat hen ik slecht geslapen de laaste tijd.
Bel de volgende keer als je kaartjes heb voor de F1
En ons voortaan niet meer zolang in spanning laten zitten.

Gepost door: koen | 29/05/2007

De commentaren zijn gesloten.