16/04/2007

Rotterdam, the day after

M'n eigen verslagje van gisteren nalezend moet ik toegeven dat het niet zo snugger is om meteen, in het midden van een ontgoocheling, een verslagje in te typen.

Laat het duidelijk zijn: ik ben wel degelijk fier op mezelf dat ik, ondanks problemen met de knie en de hitte de 42 heb volbracht zonder één meter te wandelen, hoewel dit de laatste 6 kilometer niet écht evident was.
Na getelefoneerd te hebben met Ruthje en Ronald is het me gisteren, net voor de terugreis naar het zuiderse Muizen aan te vatten, pas écht duidelijk geworden wat voor een slagveld het tijdens de marathon geworden is!
De foto onderaan dit bericht, genomen door supporter numero uno Bjorn, zegt veel meer dan 1000 woorden!

Morgen zet ik het verhaal van mijn race online, maar ik wil vandaag toch al enkele mensen heel speciaal bedanken: in de eerste plaats mijn vrouwtje Tania & dochters Lenne en Fien, die me toch elke dag weer de ruimte geven om de noodzakelijke trainingen af te werken, coach Mario voor het zinvol opvullen van die ruimte, en alle supporters & sympathisanten die via dit blog en andere wegen telkens weer de nodige impulsen hebben gegeven om te blijven doorgaan.
Een speciale melding nog voor Petra die op de haar bekende wijze vocale steun heeft gegeven die ik 200 meter verder nog kon horen (thx Peet: 't was nodig daar aan kilometer 30!) en Bjorn, alhoewel ik sinds gisteren vermoed dat hij slechts 20% is van een vijfling: als dit vermoeden juist is heb ik gisteren het voltallige broedersgild der Paree's gezien langsheen het mooie parcours.

bjorn 1 Links de foto die door Bjorn werd genomen vlak na de beslissing om de race stil te leggen: over ontgoocheling gesproken.

Er was echter ook leuk entertainment: onderstaande atlete verbaasde vriend en vijand door als eerste, vér voor de favorieten uit Kenia, door te komen aan het 5-k punt ... ze lijkt toch verdacht veel op ons Fien, vinden jullie niet?blog 1

16:26 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

opvolging staat klaar Die tijd zal je ooit wel verbeteren, het talent heb je blijkbaar alvast. En gezondheid boven alles nietwaar, maar dat is cliché, ik weet het. De opvolging is blijkbaar al verzekerd! Toch wel vreemd hier klagen ze over te weinig water, in Brussel gooien ze de flesjes Spa tegen je hoofd en struikel je er over, nogal contrasterend NL vs BE.

Gepost door: Koen | 16/04/2007

R'dam Geert, je hebt het gehaald, ondanks de hitte en een kapotte knie. Een prestatie om trots op te zijn!! En verzorg nu die knie maar goed, eerst helemaal laten genezen en dan weer lekker een volgende marathon lopen hé. Nogmaals proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 16/04/2007

Inderdaad moeilijk om meteen te schrijven na de wedstrijd en je bent toch ontdaan van het gebeuren.
Maar goed gelopen en goed gedaan hoor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 16/04/2007

Rotterdam support Man, je bent een geweldenaar,diep respect dat je uberhaupt de slag bent aangegaan. Knie goed laten rusten en eventueel nazien. daarna weer met goed gemoed verder.
Het lopen zit dus duidelijk in de genen.

Gepost door: JeeWee | 16/04/2007

Proficiat Je hebt het heel goed gedaan, ik ben oprecht fier op mijn naamgenoot.

Gepost door: Geert | 16/04/2007

Palmares Pijn in je knie, slecht gelopen, ontgoocheld? Dat maakt toch allemaal niet uit, je hebt wel de nu al legendarische Rotterdam marathon van 2007 op je palmares staan!

Gepost door: M@urice | 16/04/2007

OM NAAR OP TE KIJKEN ... Echt waar we zijn trots op je dikke proficiat , heel knap ( k'heb woorden te kort ,maar je weet wel hé) ;-)

Gepost door: katrien r | 16/04/2007

Schitterend Ondanks een Marathon in ongunstige omstandigheden, toch een fantastische prestatie! Zo'n tijd seg!!

Gepost door: Homer | 16/04/2007

Eindstreep Ook hier was een eindstreep in zicht, al was het zwaar, de finish was top. Proficiat en het was een geweldig weerzien.

Gepost door: Rich@rd | 16/04/2007

Voorspelling Had je niet een paar weken geleden al melding gemaakt van de loopambities van dochterlief? De plotse vordering die ze maakt lijken me wel wat verdacht nu dokter Fuentes blijkbaar toch weer actief bezig is...

Desalniettemin, prachtig wat je daar klaarspeelt in het grote subtropisch marathonparadijs genaamd Rotterdam. Met zo'n weer had ik meer zin gehad in een duik van de Erasmasbrug dan in het erover lopen...

Gepost door: Achieltje | 16/04/2007

Uw Supporter/Fotograaf Mooi om te lezen dat het support gewaardeerd werd. U heldendaad was van uitzonderlijke klasse !!! Behalve van ontgoogeling heb ik nog een paar mooie foto's kunnen maken van deze wereldtopper !!

Gepost door: Bjorn Paree | 16/04/2007

foto? welke foto bedoel je onderaan? ik zie alleen die van het kraampje en die superatlete!!
Nogmaals Geert, je hebt top gelopen. geen discussie ;)

Gepost door: Ronald | 16/04/2007

Respect Hey Geert,

ben echt blij om te lezen dat het al veel beter met je gaat. Ook lees ik dat jij in Muizen woont, blijkbaar zijn wij bijna buren (Willebroek). Moeten zeker eens afspreken om te lopen :-)

Gepost door: Dirk | 17/04/2007

De heetste Natuurlijk was je ontgoocheld, dat is normaal als je niet bereikt wat je wile bereiken. Maar....dat kon ook niet in Rotterdam, het weer speelde het spelletje niet mee. Daarentegen is het juist superdepupergoed dat er zovelen zijn die de hele 42,2 km hebben uitgelopen incluis 'the one and only marathon Geert'!!! Gewoon giga super Geert!
En nu.....nu rusten, knie verzorgen en op naar de Jungfrau!

Gepost door: Petra | 17/04/2007

respect hoor Geert. Ik vond het echt niet te doen in die warmte. Uitlopen is al een prestatie op zich en dan nog in een respectabele tijd. Ik doe mijn (zweetdoordrengd) petje af hoor !

Gepost door: bob | 17/04/2007

R'dam Nogmaals nen dikke proficiat met je prestatie in R'dam. Soms wacht je inderdaad beter eventjes om je emoties wat te verwerken, langs de andere kant is dat een deel van het verwerkingsprocess zeker.
Over enkele jaren kan jij nog wel vertellen dat jij in 2007 de legendarische marathon van Rotterdam uitgelopen hebt.

Gepost door: marc | 17/04/2007

De commentaren zijn gesloten.