14/04/2007

Zomermarathon

Ze hebben niet gelogen: morgen gaan we onder tropische temperaturen proberen om te genieten zonder aan te bakken van ons toerke Rotterdam.

Daarstraks ben ik even een loopje (niet veel soeps: ongeveer anderhalve kilometer) gaan nemen: van het hotel over de Erasmusbrug en terug. Nu was het al laat in de namiddag en het kwik was al een tijdje begonnen aan z'n terugweg naar dat bolleke onderaan de thermometer, maar toch was het nog steeds broeierig, zelfs zodanig dat het aangename zeebriesje er niets kon van afdoen.

Maar bon, we zijn hier nu, we moeten er door, en ik weiger vooralsnog om iets aan m'n geplande tempo te veranderen: de Garmin staat ingesteld op 4'27" per kilometer, goed voor 3u08'. Allez, als we't volhouden tenminste.

Ondertussen is Rotterdam, meer nog dan gisteren, al aardig volgelopen met atleten van allerlei slag: in de lobby van het hotel vloeien de vreemde talen netjes door elkaar tot één heerlijk onverstaanbaar geheel, op straat flitsen de fluo Asics-logo's, aangebracht op schoenen van hetzelfde merk, voorbij en het lijkt wel alsof iedereen hier zo'n goodie-bag is gaan afhalen.
Tussen de talloze startgerechtigden heb ik ook al enkele bekende gezichten mogen begroeten: eerst zag ik Ruthje en haar trouwe verzorger Koen op de Coolsingel, en toen ik daarstraks even lag te relaxen aan de oevers van het hotelzwembad, kwam daar een supersonisch waterkieken naast me door gedoken ... bleek 't toch wel om supersonische Vince te gaan zeker. Verder bleek de talentvolle loper met wie ik eerder al aan 't converseren was geslaan in datzelfde zwembad ook dog een talentvolle blogger te zijn, maar ik kan zo direct zijn blog niet vinden ... als er iemand iets te binnen schiet bij de combinatie 'Hans' en 'kilometervreter', laat me dan eens iets weten. ('t kan natuurlijk ook zijn dat ik de naam verkeerd herinner, en dan kan 'k nog lang zoeken natuurlijk :-) )

Bon, oogjes toe en snaveltjes dicht, tijd om even wat te rusten en morgen tegen den elven beginnen we eraan.
Succes aan allen die hier in Rotterdam of elders aan de startlijn gaan staan!

22:32 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

online ? ALs je in de buurt van RR zou lopen, dan ben ik je ook online aan het volgen. Tegen dat je dit leest : proficiat met de geleverde inspanning, gegarandeerd al 1 record gesneuveld: dat van Celcius !

Gepost door: jogginggirl | 15/04/2007

De commentaren zijn gesloten.