04/04/2007

Taperen in Manchester

Helaas, helaas, driewerf helaas ... voor de fans van de rubriek 'lachen met Geert' heb ik deze keer slecht nieuws: ik lig hier momenteel op de juiste kamer, in het juiste bed en heb net in de juiste badkamer mijn eigen tanden gepoetst. Het is me zelfs niet overkomen dat ik op de verkeerde deur heb geklopt! Er is dus duidelijk beterschap met mijn labiele mentale toestand op verplaatsing.

Ook buiten het hotel is me niets noemenswaardigs voorgevallen, tenzij je het eerste schadegeval ooit van Marathon Geert aan een huurwagen mee in aanmerking wil nemen. Maar zelfs hier heb ik verzachtende omstandigheden: ze rijden hier allemaal langs de verkeerde kant! En aangezien ze hier de lijn dan ook nog eens doortrekken in hun parkeergedrag, staan ze dus ook nog eens aan de verkande keert gestationeerd!! En ja, ik reed nogal nipt op de geparkeerde auto's, wat resulteerde in een kapotte linkerspiegel. 'k Zal 't morgen weeral kunnen uitleggen!

logo_manutdLeuker nieuws heb ik vanop het toeristische front: maandag heb ik na het werk een bezoekje gebracht aan Old Trafford. Voor de voetvalleken onder de bloglezers: dat is het majestueuze stadion van Manchester United. De fanshop alleen al is zo groot als een gemiddeld stadion bij ons, en 't was ook daar dat ik me liet verleiden tot het kopen van enkele soeveniertjes. Het hoogtepunt van mijn koopjeslust is evenwel een volledig Champions League outfit op Fien-maat met op de rug de naam 'Fien' en het nummer '1'. Onze kleinste zal content zijn. Uiteraard heb ik ook Lenne niet vergeten, en voor Tania kies ik morgen ook wel iets leuks.

Lopen doen we hier ook, zij het op de loopband. Gisteren 7k rustig uitgelopen, vandaag een training met als hoofdattractie 3 x 4k aan marathontempo. De loopband liet het echter niet toe om het tempo in de vorm van minuten per kilometer in te geven, en dus heb ik 'm tijdens de versnellingen maar ingesteld op 14 per uur. 't Ging vlot en dus zal 't wel goed zijn. Hartslaggegevens heb ik niet, want m'n Garmin weigert elke dienst. Dit is al de 2de keer in evenveel weken (vorige keer begon hij na 2 dagen insubordinatie plots weer mee te werken ...), en dus zal ik 'm na Rotterdam eens naar 't moederschip terugsturen om volledig te laten nakijken.

Weest gegroet en tot blogs!

01:55 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

thanx nog veel plezier (en niet teveel stommiteiten ;-) ) in de UK gewenst en bedankt voor de reactie over de Garmin op m'n blog

Gepost door: Hank | 04/04/2007

Wijs!! Ach..leuk! Ik zie Fien al in haar Fienshirt lopen! Super. Rijden ze echt in Engeland aan de andere kant? Wat vreeeeemd!!
Op de loopband lopen.....dodelijk saai, daarom doet Garmin het waarschijnlijk niet. Uiteraard mag je de mijne lenen in Rotterdam, mocht die van jou het opgeven.
Toedeledokie!

Gepost door: Petra | 04/04/2007

geniet er maar van, dirty old... hahaha... Gelukzak ! Old trafford... Ik ben daar als ManU-fan nog niet naar toe geweest. Gelukzak !

Gepost door: kj | 04/04/2007

Links hebde gij ne gps nodig om op ne loopband te lopen ? da moet je eens uitleggen in een volgend postje..
En die "14 per uur" .. dat zijn toch geen miles he :-))

Gepost door: aardvarksken | 04/04/2007

contract? En zeker ook nog even gesporken met Sir Alex Ferguson over een contact voor jullie Fien. DVD-tje overhandigd met de meest mooie reddingen van het afgelopen weekend.
En dat aan de verkeerde kant rijden heeft ,vind ik, 1 voordeel: in het donker minder last van verblinding door de koplampen.

Gepost door: JeeWee | 05/04/2007

De commentaren zijn gesloten.