20/02/2007

Weg van teruggeweest ...

Een hele goeie morgen iedereen ...

Mijn excuses voor de innerlijke leegheid van het bestaan dat de laatste dagen in al z'n schoonheid op deze blog te bewonderen was.

Om kort samen te vatten ... Wenen was tof: veel werk, uitdagend werk zelfs: veel gedaan, veel geleerd, en omdat ons hotel naast het stadspark lag (het park met het beroemde 'gouden' beeldje van Strauss) zelfs even de tijd gehad om 's avonds door het centrum te kuieren.

straussVerder is het werk echter de hoofdreden voor de verwaarlozing van mijn blog ... het is hier de laatste dagen enorm druk, niet dat dit zo veel extremer is dan op 'gewone' dagen, maar de politieke spelletjes die hier de laatste tijd gespeeld worden hebben me even murw geslagen, en de extra zaken, zoals het bijhouden van een blog, waren er even te veel aan. Veel kan ik niet vertellen, want je weet natuurlijk nooit wie er allemaal mee leest, maar ik ben wel efkes serieus geschrokken van wie er allemaal messen in anderen hun rug kunnen steken. Maar bon, that's life ...

Lopen dan ... welnu, coach Mario kan op z'n beide oren slapen: de training verloopt naar wens, alle trainingen kunnen in het logboek netjes groen worden ingekleurd, en als ik dan al eens iets niet goed doe, dan is het eerder omdat ik al eens iets te snel loop, maar ook dit blijft binnen de perken.
De kilometerkes dikken netjes aan (vorige week 90k) en het gevoel is zonder meer goed. Enkel die linkerknie kan nog roet in het eten gooien: ongelooflijk hoe onvoorspelbaar die zich tegenwoordig gedraagt: na mijn lange duurloop afgelopen zondag kon ik nog nauwelijks stappen (tijdens het lopen had ik vrijwel geen last), deze ochtend voelde ik niets aan het wispelturige gewricht.

Bon, tot zover mijn rentree in blogland ... als ik naar mijn werkschema voor de volgende weken kijk dan zie ik niet direct veel beterschap, met volgende week een tripje naar Tsjechië, daarna Geneve, en alvorens ik mijn PR in Rotterdam scherper ga stellen mogen ook nog Manchester en Porto zich verheugen op een bezoekje van Marathon Geert, maar bij deze beloof ik om mijn wedervaren op deze pagina's een beetje meer secuur bij te houden.

Ah ja, mag ik er trouwens op wijzen dat in Wenen mijn bagage NIET is zoek geraakt, dat ik op de juiste vlucht zat (weliswaar ben ik er weer in geslaagd om een check-in op 'buzzer-time' te presteren, en dit tot grote ergernis van mijn collega ...) en dat ik niet verwijderd ben uit één of andere veiligheidszone waar ze het niet zo begrepen hebben op taalspelletjes.
Ik ben -terecht- fier op mezelf .

09:15 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

welkom thuis ! Ik was al aan het denken dat je in één of andere transitzone geparkeerd zat... We konden dan wel gaan kijken naar de film !

Gepost door: jogginggirl | 20/02/2007

Oef! Oef, een teken van leven. ik dacht dat je je verslikt had in Lenne haar taart of zo... En na een week niet eens een nieuw hoofdstuk "lachen met Geert"... in Tsjechie moet dat beter kunnen he!

Gepost door: Julie | 20/02/2007

Gelukkig weer een teken van leve!

Gepost door: jan | 20/02/2007

geen blogverkeer... ...prioriteiten stellen noemen ze dat...

Gepost door: kj | 20/02/2007

90 km Sjiek dat je naast je drukke bezigheden toch kunt gaan trainen!

Gepost door: Carmen | 20/02/2007

Terug op. Gelukkig weer terug op aarde, toch een gemis zo'n marathon Geert.

Gepost door: Rich@rd | 20/02/2007

oef welkom thuis, we hebben je gemist hoor!! Wat jammer dat je troubles hebt on the job, sommige mensen hebben inderdaad een donker kantje. Hopelijk raak het allemaal opgelost! En knap dat je ondertussen toch maar mooi 90 km afhaspelt op een weekje, pfew!!

Gepost door: Ruthje | 20/02/2007

Afkickverschijnselen Thank heavens....daar is onze Geert weer! We kregen al bijna ademhalingsmoeilijkheden zo lang zonder je verhalen.
Heel goed dat je ondertussen gewoon hebt kunnen trainen! Over karakter gesproken, hartstikke goed. Hopelijk zijn de politieke spelletjes nu uitgespeeld en kun je rustig je werk doen.

Gepost door: Petra | 20/02/2007

In dat werk In dat werk gaat wel erg veel vrije tijd zitten. Wel mooi meegenomen dat je daarin een beetje over de wereld reist en veel ziet. Lijkt mij een leuke bijkomstigheid.
Nu zorgen dat het straks in Rotterdam helemaal op rolletjes gaat lopen, maar kijk uit voor de knie.

Gepost door: Lodewijk | 20/02/2007

km good to have you back..enne...wenen in de garmin??? En iets moet je anders plannen, meer tijd voor lopen en blog en minder werk??
mooie km`s en pas op voor de knie he!

Gepost door: martine | 20/02/2007

back Welkom terug in ons mooie landje.

Gepost door: Geert | 21/02/2007

bibber-shake-shake Gelukkig Geert.. je bent weer terug.. ik kan nu eindelijk mijn afspraken met mijn psychiater weer afzeggen, de methadonbus mag ook weer doorrijden en ik hoop dat bij bibber-shake-shake ziekte snel zal overgaan.. noooooit meer zo lang niet bloggen aub.. is beter voor mijn gezondheid en dat van al uw diehard-lezers

Gepost door: Ronald | 21/02/2007

De commentaren zijn gesloten.