16/01/2007

Planning 2007

Mol is voorbij en we leven nog, dus wordt het misschien tijd om even het verdere sportieve verloop van 2007 op de kalender te zetten.

Die hard-fans die absoluut willen weten waar Marathon Geert zichzelf op onnavolgbare wijze in de vernieling gaat lopen kan ik steeds de rubriek 'Programma 2007' rechts van dit tekstblok aanraden, maar buiten de reeds vaak vernoemde en tot treurens toe geproclameerde hoogtepunten (Rotterdam, Monchau & Jungfrau) kijk ik vooral uit naar de 20 van Brussel (mei), de 1/2 marathon van La Roche en de Grand Jogging de Verviers (beide in juni).

Ik had me ook graag ingeschreven voor Dwars door Brugge en de Antwerp 10miles, maar die eerste wordt gelopen op een dag waarop ik op een communiefeestje wordt verwacht, en die tweede is pas een week na de marathon van Rotterdam, en een klein beetje recuperen is tegen dan waarschijnlijk niet zo'n slecht idee.

Verder zoek ik nog naar enkele mooie 10k races in februari, tips zijn steeds welkom! De 10k van Mechelen & Dwars door Mechelen (ook een 10k 'er) komen ook in de agenda van zodra ik de datum ken én als ze in m'n agenda passen.

Als ik dan ook nog eens met een goed gevoel van Zwitserland terug kom (aangenomen dat ik er mag starten) en tijdens het jaar niet wordt teruggeslagen door blessures of motivatieproblemen, dan zit 't er dik in dak ik ook nog de Marathon van Kasterlee inplan, maar deze beslissing zal pas in oktober vallen.


Klein moment van bezinning: je kan plannen wat je wil, maar als je geblesseerd raakt of ziek valt dan kan zelfs de meest perfecte planning je niet aan kilometers helpen. Ik heb het recent mogen ondervinden, maar ik zou toch ook even willen vragen om vandaag enkele gedachten te wijden aan Hans Van Klaveren, auteur van 'Running Hans' en uitzonderlijk gemotiveerd loper (32 gelopen marathons, 2-voudig NYC-marathon deelnemer, gewaardeerd pacer in een voorbereidingsgroep voor de Marathon naar Rotterdam, ...) die momenteel met een klaplong in het hospitaal is opgenomen. Ironisch genoeg ligt hij in een kamer met uitzicht op de Erasmusbrug ...
Hopelijk komt alles 100% goed (ik twijfel er eigenlijk niet aan bij zo'n karaktermens), maar 't is toch altijd effie verschieten als je zulk nieuws krijgt!
running Hans

07:43 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

lopen in februari 2 meer dan aan te raden evenementen :
4/2 : 27ème hivernales bosvoorde , zoniënwoud, keuze tss 10 en 20 km : www.rcb-gal.org
17/2 : la printanière - erpent, 16 km op en neer in modderige bossen mét een jenervertje op enkele kms van de aankomst : www.rcnamur.be

Gepost door: bénédicte | 16/01/2007

Petje én hoedje af als je dit allemaal voor mekaar krijgt!

Gepost door: Jan | 16/01/2007

Ambitieus Ambitieuze planning Geert, ik hoop en duim dat je al je loopdromen waar kan maken. Op 10/2 is er weer een natuurloop in Lier, normaal gezien sta ik dan ook aan de start van de 10km... maar misschien is dat te dicht bij huis voor jou?

Gepost door: Julie | 16/01/2007

re: @ Julie & Bénédicte: thx! die 16k zal ik niet weerhouden, voor de volgende 10k kies ik uit de hivernale en Lier ... we'll see what de vrouwe thuis zegt :-)

Gepost door: geert | 16/01/2007

Classic Al eens gedacht aan de classic in Tessenderlo Geert ?
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 16/01/2007

Mechelen de 10 km van Mechelen valt dit jaar ofwel samen met Rotterdam ofwel in 't zelfde weekend als Antwerpen... En Dwars Door Mechelen is op 23/9 geloof ik. Toedeloe!

Gepost door: Ruthje | 16/01/2007

Als ik .... Als ik uw blog lees , dan ben ik een beetje jaloers en wou ik dat mijn ventje , een klein beetje gedrevenheid van u kon afpakken :-),
Maar ik vrees dat hij dat nie gaat doen hoor :-)
gr jetty

Gepost door: jetty | 16/01/2007

zien Geert we gaan elkaar vaak zien dit jaar! Gezellig!!
Monschau, la roche.....

Gepost door: martine | 16/01/2007

reactie Kom naar Schoorl.
Ik daag je uit voor de halve.
je hoeft hier geen tol te betalen!!!

Gepost door: koen | 17/01/2007

De commentaren zijn gesloten.