09/01/2007

Achterstand wordt weggewerkt

Naarstig werk ik op dit moment mijn blogleesachterstand weg. Ik zit bijna in de helft van mijn links, maar die lijst moet dringend bijgewerkt worden; er zijn immers weer enkele nieuwe blogs die ik aandachtig probeer te volgen, spijtig genoeg dienen er ook enkele 'dode' blogs te verdwijnen. 'Het hol van Pluto' van Steven Trimmer weiger ik echter nu reeds naar de geschiedenisboeken te verwijzen ... iets zegt me dat we van Steven nog iets gaan terughoren! (hoop doet leven :-) )

Terug naar de actualiteit dan maar ... aangezien het gisteren een rustdag was kan ik hier weinig zinnigs vertellen over mijn training. De afgelopen 2 weken kunnen bondig samengevat worden met een 'ik ben op schema'-verklaring, dus dat zit wel goed. Zondag komt de eerste wedstrijd van het jaar er aan, en omdat het een initiatief van Bondscoach Mario is zal het meteen een speciale worden. Ik hoop er een goeie 42' op de 10k te lopen, geen supertijd, maar omdat ik in December toch wel wat trainingen heb moeten omgooien ga ik de lat ook niet té hoog leggen.
De afgelopen feestdagen hebben mijn weegschaal ook doen besluiten om een digitale 81,3kg op het display te toveren, en behalve tijdens een vrije val boven vijandelijk gebied zal dit ook niet helpen om sneller aan te komen.

Als afsluiter voor vandaag wil ik nog even een mooi plaatje meegeven: gisteren heb ik een mooie slideshow ontvangen met enkele van de meest markante foto's die de afgelopen jaren meedingden naar het kroontje van World Press Photo of the Year. Op de laatste slide stond een kiekje van ene meneer Benito Pajares, genomen tijdens een recente editie van de jaarlijkse Sahara-marathon. Geniet even mee ...

sahara

11:40 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

weblog Geert, steven trimmers blogadres is

http://steventrimmer.skynetblogs.be/

Cheers, kj

Gepost door: kj | 09/01/2007

sahara marathon da's nog eens een uitdaging!!! -)
Ik ben blij dat ge terug op schema zit, en die 42 min. is wel erg zeker geschat he. Mijne pronostiek is tussen de 40 en de 41 min.

Gepost door: mario | 09/01/2007

Voorzichtige prognose Ik begrijp je ingebouwde voorzichtigheid, maar denk dat je zéker onder de 42 minuten duikt. Hopelijk lopen we op de volgende weblogloop samen. Groetjes van een eveneens zijn achterstand wegwerkende Sven

Gepost door: Sven | 09/01/2007

Mol je bent wel héél voorzichtig in je prognoses hé, da's om ons allemaal achterover te doen slaan van verbazing als je binnen 40 min arriveert zeker :-) tot dan!!!

Gepost door: Ruthje | 09/01/2007

foto Prachtige foto!

Gepost door: Gert | 09/01/2007

10KM en foto zo'n foto doet wel een hoop stof opwaaien...
maar eh.. 10KM in 42 min?? kom op zeg Geert, dit is toch Geert wil sneller lopen?? ik wil een 41 blank zien, zeker niet meer dan dat.. huphup!

Gepost door: Ronald | 10/01/2007

hoop je bent niet de enige die momenteel op hoop leeft, althans wat steven trimmer betreft

Gepost door: Byrntie | 10/01/2007

Als het met je schema goed zit zal het op de 10 km ook wel lukken. Je hebt trouwens weer een heel jaar om dik onder de 40 te komen!

Gepost door: jan | 10/01/2007

de lat En toch zou je de lat beter wat hoger leggen. Wat ik over jou al gelezen heb, geeft toch echt wel te kennen dat je meer dan een beetje onder de 42' gaat lopen. Die 40' grens is volgens mij zelfs al heel dichtbij. Succes in ieder geval!

Gepost door: Hank | 10/01/2007

Haaswerk?!? te zien aan je amibitie (42) denk ik dat het zeker moet lukken om in je buurt te eindigen. Ik ben wel van plan behouden te starten en naar het einde te zien of ik nog overhoud. De vorige keer (Tessenderlo) voluit gestart en kreeg ik een fikse terug val op 8km. Voor de rest veel succes!!!!

Gepost door: Michael | 10/01/2007

vraagje welk jaar lopen we die sahara-marathon, geert?

Gepost door: marc | 10/01/2007

re: @ Marco: de Sahara marathon gaat door in februari, en dus is deze niet combineerbaar met een voorjaarsmarathon, maar tegen 2009 - 2010 wil ik hem wel eens op de planning zetten;
@ zowat de rest: eerlijk gezegd, ik zou met 42' al best tevreden zijn ... ik train wel terug goed, maar de recuperatie van versnellingen is nog lang niet optimaal en ik hou een 41'-tempo zeker geen 10k vol. Die 40' gaat er, zoals Jan al aangaf, later op 't jaar wél aan geloven!

Gepost door: geert zelf | 10/01/2007

42 min ?????? 42 minuten over 10 km , hij hebt geen haas nodig maar een schildpad om te volgen !!!!! Als hij 3h15 aankunt op ne marathon moet ge zeker onder de 40 geraken.

Gepost door: roadrunnerke | 10/01/2007

Sahara marathon en ultra Niet te lang lullen, gewoon gaan en lopen zie mijn site. Ik was er dit jaar.

succes HENk

Gepost door: Henk Sipers | 16/03/2007

De commentaren zijn gesloten.