23/10/2006

Laatste prik voor Dublin

Nog 6 dagen en een 17-tal uur en dan sta ik voor het uur van de waarheid: dan zal ik écht weten wat ik waard ben op 'de volle'!
Ik durf al een tijdje geen pronostiek meer maken voor mezelf, maar het zou al érg verkeerd moeten lopen moest m'n tijd van Rotterdam 2005 niet fel verbeterd worden.'Fel' betekend hier toch een minuutje of 20.

lanceVandaag heb ik enkele laatste testen moeten ondergaan in het hospitaal, zodat ze met de meest recente gegevens kunnen rekening houden om mijn chemo kuur samen te stellen. Ondertussen heb ik al héél wat gelezen in het boek van Lance Armstrong, waarin hij over zijn genezing schrijft, en ik heb dus al een paar verzoekjes voor de dokters; zo wil ik bvb. absoluut geen bleomycine in m'n lichaam krijgen, omdat dit de longen aantast op een manier dat duursporten op deftig niveau voorgoed uitgesloten wordt. Met dank aan King Lance voor de tip!

De Lierse weblogloop heeft er voor gezorgd dat m'n gemoedsrust is teruggekeerd: op een rustige manier heb ik er geen slechte tijd neergezet, en dit krikt uiteraard het vertrouwen wel wat op. Gisteren heb ik een rustdagje gehouden, en vanavond kies ik tussen een tempotraining waarin blokken van 3km aan marathontempo in voor komen en een training op de piste met 100m-versnellingen. Ik zal wel zien waar de goesting naar uit gaat.
De rest van de week zal ook vooral in het teken van rusten staan, en ik hoop dat ik mijn voeding in 't oog zal kunnen houden. Makkelijk zal dit echter niet zijn, want woensdag vertrek ik voor een 2-daagse businesstrip naar Estland, en als ik donderdagavond thuis kom mag ik al direct m'n koffers voor ierland pakken. Want, eerst moet er in Dublin nog een dagje gewerkt worden!

17:05 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dublin Leuk dat je erbij was in Lier Geert, en je hebt daar schitterend gelopen hé! Alvast héél véél succes in Dublin, we zullen hier keihard voor je duimen!!!

Gepost door: Ruthje | 23/10/2006

Dublin moet lukken met 20 minuten eraf. Je bent in superconditie. Je loopt zelfs snelle tijden op je "gemakske".

Gepost door: johan | 23/10/2006

Ieren?? Die Ieren zullen niet weten wat ze overkomt.. zo snelle Belg is eens zal laten zien wat HARDLOPEN is!!
Go Go Go Go Go GO Geert!!
Ik verwacht je te zien in het NOS Journaal: Hij kwam, zag, en liet duizenden Ieren huilend achter zich... (met Iers accent: Man, who was that!!"

Gepost door: Ronald | 23/10/2006

het zal lukken Het trainen voor de marathon is voorbij . Het enige wat ge nu moet doen is verstandig lopen .Voldoende drinken , laat het niet in je opkomen van " ik heb niet veel drinken nodig" want dan zal de man met de hamer je wel een feme pint tracteren op km 35. Probeer in een groepje te hangen en denk aan dit " de zotste hangen altijd vooraan in de groep " , Ben jij zot ? hahaha...Veel succes ezn al profficiat met je tijd , want het zal lukken ( 3.17 u.)

Gepost door: mario | 24/10/2006

eens met Ronald! Ik ben het compleet eens met Ronald.....die Ieren zullen weten dat 'onze eigen' Marathon Geert (die een fantastische Key Lime Pie kan bakken met de enige echte...) een geweldige marathon gaat lopen!

Een miljoenencontract van Friesche vlag is bijna onderweg.....

Zet 'm op Geert, dikke kus!!

Gepost door: Petra | 24/10/2006

De commentaren zijn gesloten.