27/09/2006

los zand

Het gaat al eens goed, het gaat al eens slecht ... het leven hangt aan elkaar van contrasten als deze.
Op dit moment krijg ik het schaamrood op de wangen als ik mijn laatste berichtjes lees ... klagen over een beetje vermoeidheid, zeuren over een knie die maar 98% mee wil, gejank om een zware kop ...
Het zijn slechts onnozeligheden die alleen een maniakale amateursporter zoals ik tot buitensporige proporties kan opblazen.

Slechts nu besluipt de lachwekkende relativiteit van dit alles me als een moordenaar op een donkere nacht.
De reden? Wel, de kans is zeer groot dat ik Dublin aan me voorbij moet laten gaan. Goede momenten om slecht nieuws te krijgen bestaan er uiteraard niet, maar 34 dagen voor het startschot behoort tot de reeks van 'slechtst mogelijke momenten' op een mooie 34ste plaats (rara ... welke dagen zouden er nog slechter scoren??).
Het is zelfs verre van zeker dat ik de halve van Eindhoven zal kunnen meelopen.

Een doktersbezoek eergisteren gooide danig roet in het eten, en buiten de zwarte kleur is het vooral de bittere smaak van dat roet dat me altijd zal bijblijven. Het staat voor 90% vast dat ik nog voor het einde van volgende week geopereerd zal moeten worden. Sta me toe om de aard en reden hiervan nog even voor mezelf te houden, nog niet alle tests zijn afgerond en ik stook niet graag vuur met halve kolen, maar veel reden tot optimisme is er niet.

En wat doet Marathon Geert met zulk gegeven? Bij de pakken blijven zitten? Helaas voor het afgepijgerde lichaam van ondergetekende niet!
Gisteren heb ik 11k aan marathontempo gelopen (Sven, ik ben 5 seconden aan je suggestie tegemoet gekomen ... meer durf ik niet ... laat ons zeggen dat ik de gulden middenweg zoek tussen je 'Jekyll & Hyde'-metafoor), vandaag ben ik in Zeebrugge gaan werken, en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om m'n voor vandaag geplande duurloop van 2 uur op het strand tussen Wenduine en  Bredene te lopen.
Voor een simpele binnenlander zoals ik blijft dat toch een speciale ervaring hoor ... genieten van de ruisende zee en de krijsende zeemeeuwen.

Enfin, we zien wel waar het ons brengt ...

20:37 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

WAT??? Wat lees ik nu? Shit!!! Maar je kunt wel in Dublin aan de start? Sterkte hoor Geert, grote knuffel uit 3bergen!

Gepost door: Petra | 27/09/2006

re: WAT??? Hoi Petra, bedankt voor je reactie, maar ... Dublin kan ik waarschijnlijk vergeten.

Gepost door: geert zelf | 28/09/2006

Strand lopen op het strand, het vergt enige technisch vernuft : de "zachte" drijfzand-plekken ontwijken, de sterke tegenwind trotseren, de immer ontwijkende golfbrekers beklimmen... Enfin, teveel om op te noemen. Maar toch altijd zéér leuk ;-)
Tjah, een mens houdt nu eenmaal van uitdagingen, niet ?
Groeten van de kust.

Gepost door: kj | 28/09/2006

??? Ik weet niet waaraan je geopereerd moet worden, maar zo snel na een doktersbezoek, daar schrik ik wel van! Ik hoop dat het niks ernstigs is! Jammer dat je Eindhoven en Dublin dan niet kan lopen, maar er komt vast nog een volgende keer! Je gezondheid gaat voor!

Gepost door: Patricia | 28/09/2006

kop op! Geert, probeer de goede moed er in te houden hé!
Hopelijk is alles snel achter de rug, er zijn natuurlijk aangenamere vooruitzichten.
Veel sterkte.

Gepost door: bewa | 28/09/2006

Amai Dju Geert, da's echt minder goed nieuws. 'k Hoop voor jou echt en oprecht dat er niets ernstigs aan de hand is, dat die operatie een oplossing biedt voor je probleem en dat je steun vindt in je omgeving om dit effe te verwerken en te plaatsen. Héél erg jammer van Eindhoven en Dublin, maar je gezondheid komt op de eerste plaats. Trouwens, dat je enkele dagen geleden kloeg over een knie die maar 98% mee wil is héél normaal, op dat moment was dat je grootste probleem. 'k Wou dat het daarbij was gebleven. Veel goede moed en sterkte, ik duim voor je.

Gepost door: Julie | 28/09/2006

oei jeetje Geert, je doet me schrikken! Nooit leuk om horen en helemaal klote dat je je marathonplannen even in de kast moet schuiven. Gezondheid gaat inderdaad voor alles, hopelijk heeft de dokter gauw wat beter nieuws voor je. Sterkte!!

Gepost door: Ruthje | 28/09/2006

reactie Geert ik zit verbijsterd je log te lezen.
Ik hoop dat alles goed komt.
Je positieve instelling zal je de komende tijd helpen.
Als het weer gaat lopen we samen een keer een wedstrijdje.
geert sterkte voor jou je vrouw en de kids

Gepost door: koen | 28/09/2006

#@$#@#@$#$%$@%#$ wat is dit voor #@#$@$#@ nieuws ?? zwaar Klo@#$@te
Ik baal met je mee Geert!!!

Als je niet geopereerd moet worden ga je dan nog wel naar Dublin??

sterkte Geert.. maar blijf postief denken he!! koppie op!!

Gepost door: Ronald | 28/09/2006

De commentaren zijn gesloten.