08/08/2006

Life after Gierle

Allez, Gierle is (als eerste test voor Dublin) achter de rug ... op naar de volgende. Dat zal de halve marathon van Brussel worden binnen 3 weken.

Dat de weblogloop een succes was blijkt wel uit jullie reacties & uit de prachtige artikeltjes die er over geschreven werden. De foto's van Maurice laten dan ook niets dan blije (nee hoor ... dat was geen pijnlijke grimas op die actiefoto ... dat was PUUR geluk) gezichten zien.

Gisteren heb ik een rustig duurloopje afgewerkt: 1u45' aan 140bpm met na een uurtje lopen eventjes een kwartiertje aan 150bpm. Mijn beste vriend Garmin gaf een totaal aan van 19,79km. Eén van de dagen ga ik me eens verdiepen in het uploaden van deze gegevens naar één of andere webtool, want volgens Martine en Johan zal dit mijn leven volledig veranderen. Het enige wat me echter ontbreekt is een machine om extra vrije tijd aan te maken.

Vanmiddag staat er een korte recuperatieloop van 45' (125bpm) op de agenda, de planning voor de volgende 2 weken heb ik in m'n agenda gezet.

Als afsluiter voor vandaag nog enkele data voor de statistieken: de weegschaal was me goed gezind met een waarde van 79,9kg (oftewel 1,1 kg minder dan een week geleden) en de vetmeter deed de notering van m'n huidplooien dalen van 30 naar 28, goed voor toch nog een vetgehalte van 13% (voor wat zo een meting waard is, natuurlijk).

08:39 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wekker! Prachtig Geert, gelukkig slaat hij niet terug.

Gepost door: etienne | 08/08/2006

vetmeter Ik vind dat je goede looptijden hebt niettegenstaande je gewicht/vetpercentage. Hoe groot ben je? Is dat een complex toestel zo'n vetmeter, en waar koop je zoiets? Zelf heb ik ontzettend veel moeite om het vet in de heupen en op de buik weg te krijgen, .. dat zou aan de leeftijd liggen (en de aanleg ook natuurlijk).

Gepost door: Loperman Koen | 08/08/2006

tijd?? lekker gelopen Geert!! en wat betreft die machine, als je 'm hebt... maar ik 'm dan ook even lenen ?

Gepost door: Ronald | 09/08/2006

Op de schaal Ik zie je al voor me.....eerst op de schaal en dan met de één of andere meter de vetplooien meten? Jaja, maar waar zit dat vet dan? Ik heb het niet ondekt afgelopen zaterdag.
Oh, en als je idd Motion Based gaat downloaden....(wat ik ook heb gedaan en zomaar gelukt is) dat is echt heel wijs. Je kunt zo zien waar je gelopen hebt door middel van een Earth Google kaartje. Heel tof. Verdere kunstjes kan ik er niet mee, maar Martine is al een een Pro erin geworden.
Super dat je de dag na de euforische web log loop een recuperatieloopje (om het maar in het Belgisch te houden) hebt gedaan van maar liefst ruim 19 km!!!

Gepost door: Pwetra | 09/08/2006

De commentaren zijn gesloten.