04/08/2006

Garmin

Gisteren is er een leuk pakje aangekomen met als inhoud een splinternieuwe Garmin Forerunner 305.
OK, mijn lopen is misschien verre van oogstrelend, mijn dieet is voor verbetering vatbaar en qua looptrainingen ben ik een eeuwige amateur, maar de hardware die vanaf volgende week aan m'n pols zal bengelen is op en top professioneel!

Momenteel loop ik nog steeds met een Garmin Forerunner 105 en een afzonderlijke hartslagmeter, maar met de onweders die de laatste dagen in de lucht hangen kreeg ik toch wel wat schrik voor een eventuele blikseminslag. Als je weet dat ik ook nog met een MP3-speler rond de arm rondtoer dan begrijp je al snel dat er bij een 'direct hit' enkel een paar rokende schoenen van me zou overblijven.

Ik zie het al voor me in de krant: "identificatie van slachtoffer blikseminslag enkel mogelijk door kaasgeur in schoenen."
Om dus te kans op zoiets met 30% te verkleinen heb ik nu een 2-in-1 oplossing voor GPS en hsm. Nu nog proberen om er Studio Brussel mee te ontvangen en we zitten safe!

Gisteren ben ik echter nog op pad vertrokken met m'n oude vertrouwde hardware. 't Was tussen de onweders door maar achteraf gezien heb ik geluk gehad: op geen enkel moment ben ik écht uitgeregend. Ik had nochtans m'n voorzorgen genomen: petje, regenjas, lange broek met windbreker ... 't was precies terug winter. Uiteindelijk heb ik 1u03' gelopen op 11.71k aan een gemiddelde hartslag van 142. 
Vandaag is een rustdagje, de enige reden dat ik alsnog zou lopen deze avond is als ik tijdens het geplande restaurantbezoek iets verkeerd zou eten en de wc-pot verder zou blijken dan gepland; in alle andere gevallen hou ik het rustig.

Rest me om jullie een zaligmakend weekend toe te wensen ... en aan de Gierle-lopers: rust of train goed (naargelang de planning) & c u all tomorrow!

09:18 Gepost door Geert in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Garmin Forerunner 305 Proficiat met je aankoop : ik zal er morgen eens met kwijlende ogen naar loeren.
Misschien een ideetje voor een volgende aankoop.
CY tomorrow.

Gepost door: frank spencer | 04/08/2006

Garmin Hey Geert, succes met je nieuwe hardware. Lang leve de vooruitgang.
Greetz.

Gepost door: Pauwtje | 06/08/2006

Garmin Forerunner 305 Proficiat met uw aankoop, ik denk dat je zelfs sneller gaat lopen met zoiets. Op verschillende blogs hoor en zie niks anders meer dan die "Garmin Forerunner 305". Toch eens wat meer info opzoeken, mijn (goedkoop) hartslagmeterke begint kuren te krijgen. Zeker als er andere Polars in mijn buurt rondlopen.
Succes ermee

Gepost door: etienne | 06/08/2006

garmin ik ben er zeer tevreden mee maar dat wist je al :-)

Gepost door: martine | 06/08/2006

De commentaren zijn gesloten.