05/07/2006

Back in town

De afgelopen heb ik, mede door het drukke schema, mijn blog niet kunnen updaten, dus we zullen maar meteen de koe bij de horens vatten (dat is immers véél veiliger dan de stier bij de ballen te nemen en uw handen plakken er ook nog eens minder van) ...

enige tijd terug werd ik door Frank Spencer getagged ivm één van zijn specialiteiten: ETEN! Aangezien het juist een enorm drukke periode was heb ik echter héél weinig thuis gegeten, maar afgelopen zaterdag kreeg ik dan toch de kans om nog eens 'chez casa mio' te tafelen, en ziehier wat de pot toen schafte:
ter gelegenheid van het verjaardagsfeestje van ons Fientje heeft mijn keukenprinces ervoor gezorgd dat een heerlijke koude schotel op tafel werd getoverd met zowat alles wat mijn hartje maar lust: kwarteleitjes, groentjes, vis, garnalen, vlees, sausjes, enfin ... 't was er allemaal. Alles uiteraard hypergezond (eigenlijk eten wij thuis nogal vrij gezond, dat is een erfenis die ik uit m'n sportief verleden heb meegebracht)! Iets doet me vermoeden dat Frank ook graag een overzicht krijgt van de begeleidende wijnen, maar tot mijn spijt moet ik toegeven dat ik nooit alcohol drnk en er dan ook totaal geen interesse voor heb. Al wat ik kan zeggen is dat de wijn verpakt zat in een groene fles die zich makkelijk liet ontkurken, uit Frankrijk afkomstig was en een witte kleur had.

En dan nu ... tijd om het stokje door te geven ... persoonlijk ben ik benieuwd hoe de combinatie hardlopen/voetballen zich culinair vertaald bij de motor van S.G.E.E., en ook hoe Sven ervoor zorgt om onder de 70kg te blijven.

Veel loopnieuws is er niet: zondag heb ik de geplande vetloop afgewerkt, maar door de hitte is het meer een 'zweet-je-dood'-loop geworen ('k was nogal laat opgestaan ...) en gisteren en eergisteren was ik Tsjechië op bezoek, waar het zo mogelijk nog broeieriger was dan hier bij ons. Gelopen heb ik er niet, maar vanavond staat m'n volgende training gepland. Maar eerst ga ik naar de hemel. Waar die hemel precies ligt? Wel, kijk morgen op deze blog voor een uitgebreid verslag.

Met devote groeten,
Pater Geert

14:31 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Thanks ! Jammie ..., 't ziet er lekker uit : wanneer mogen we afkomen ?
De wijn brengen we wel zelf mee :-))

Gepost door: frank spencer | 06/07/2006

eten Ziet er bijzonder goed uit dat eten. Ik heb laatst ook zo'n eetstokje gekregen en er iets overgeschreven

Gepost door: Hans | 06/07/2006

de hemel De hemel zal wel een kroeg zijn.
En petje af voor je keuken princes.

Gepost door: koen | 06/07/2006

De commentaren zijn gesloten.