27/06/2006

Rustig opbouwen

Voor gisterenavond had ik een trage duurloop gepland, het had met de 11k van zondag de eerste keer moeten worden dat ik na m'n blessure terug 2 dagen na elkaar de loopschoenen om zou binden. Maar ik moet toegeven dat de schrik er nog teveel inzit, en toen ik me mentaal aan het voorbereiden was om m'n loopgerief uit de kleerkast te halen voelde ik een 'rare' stijfheid (moeilijk te omschrijven) in de kuit, genoeg om de training van het programma te schrappen. Het uurtje fitness tijdens de middag was dus het enige sportieve wapenfeit van gisteren, en waarschijnlijk zal ik het daar vandaag ook bij houden.
Wél wil ik mijn speciaal dankwoord van de dag richten aan de voetbalteams van Zwitserland en Oekraine, die in een gezamelijk initiatief iets probeerden te doen aan mijn chronisch slaapgebrek (globaal genomen is het tot nog toe een erg saai WK, maar deze match sloeg toch wel alles) én aan de scheidsrechter van de match Italië - Australië, om diep in blessuretijd even mijn hartslag van rust tot op 150 te brengen, zodat ik toch nog een beetje aerobische activiteit heb kunnen genieten. Blijkbaar heeft hij tijdens de rust goed onderhandeld over de premie die de Italiaanse voetbalbond hem mits winst mocht doorstorten.
Wedden dat hij deze zomer aan het Gardameer zit?
Als je 't zo bekijkt is hardlopen toch een propere en eenvoudige sport: geen steeds veranderende en interpreteerbare regels, en het concept is zo simpel als wat :  de snelste wint ...

alhoewel ...

07:38 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jammer voor de Aussies Jawadde, die penal die de Italianen gekregen hebben was nog geen licht cadeau. Voor het voetbal is het blijkbaar beter dat Italië doorstoot dan Hiddink met zijn bende Aussies.
Greetz

Gepost door: Pauwtje | 27/06/2006

veel voetbal kijken Je moet gewoon veel voetbal kijken kom je in alle hartslag zones.
Ieder voor deel hep ze nadeel (volgens cruijf) voodeel je heb geen blesures meer. nadeel je wordt er gestrest van.

Gepost door: koen | 27/06/2006

Volgens... ...Nostradamus wordt Spanje wereldkampioen... Helaas, pindakaas.

Gepost door: kj | 28/06/2006

De commentaren zijn gesloten.