26/06/2006

WaW (Wat een Weekend) !!

Niet alleen de weergoden hebben zich het afgelopen weekend serieus geamuseerd de voorbije 2 dagen ... een chronologisch overzicht:

- Na de late afzeggingen van vrijdag kwamen de Black Hayate's met 2 volledige ploegen aan de start van de 2006 Toyota Ekiden. Nog eens 2 andere teamleden voegden zich bij een andere ploeg;

- De feiten: Black Hayate's 1 hebben de Ekiden gewonnen met een ploegtijd van 27'19" over 9,6km ... ik ben dus een trotse kapitein!! De Black Hayate's 2 legden dezelfde afstand af in 30'40" en misten hierdoor slechts met luttele seconden het podium. De 2 Hayate's die voor een andere ploeg uitkwamen werden 12de (van de 17 ploegen), maar ze waren wel de 2 snelste lopers van dat team. Individueel plaatsten al 'mijn' atleten zich op 1 uitzondering na bij de snelste 16, en onze ploegen leverden de 2 snelste mannelijke atleten, waar de enige oestrogeenhoudende Hayate ook nog eens de snelste vrouw was (met 59" voorsprong op de 2de vrouw!!). Enfin, 't was feest zaterdag! Uiteindelijk had ik op 't laatste moment voor de start nog een vervanger om in mijn plaats te lopen gevonden en ik kon dus m'n kuit sparen.

- Zondag was in tegenstelling tot zaterdag een slechte dag voor de patatten: regen, regen en nog eens regen, slechts hier en daar onderbroken door een stortbui. Gelukkig had ik besloten om 's morgens vroeg aan een vetloop te beginnen: 't was zowat het enige moment van de dag dat je er met een miezerige motregen van af kwam. De 11 km werden in een rustige 6'/km al sightseend (hoe schrijf je dat ... gelukkig moet ik het niet vervoegen ... 'ik heb sight geseed' ...) afgemaald, de eerste 4 km bijgestaan door Tania, die elke week soepelder begint te lopen.

- Zondagnamiddag was het dan tijd aan de kids om in het zonnetje te staan, nu ja, 'zonnetje' mag je hier wel extreem figuurlijk opnemen ... hun schoolfeest werd gewoon door het ene onweer na het andere weggespoeld. Onze beide spruiten hebben nog net, tussen de buien door, hun dansje kunnen brengen, maar daarna was het uit met de pret.

- En dan nu ... enkele woordjes van troost voor onze Nederlandse vrienden ... ik vond het ook niet terecht dat Oranje uit het WK werd geknikkerd, en ja, Portugal is, zoals ze het spel gisteren speelden, een schande voor het voetbal, maar Marco zou toch moeten weten dat wanneer je op dit niveau met een juniorenelftal aan een wedstrijd begint, je zal worden afgestraft op de jeugdzondes die je maakt.

 

07:54 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hartslag Ja Geert, blijkbaar wordt het dit jaar weer geen echte zomer, de goede en de zeg maar slechte dagen wisselen elkaar in snel tempo af.
Wat die lage hartslag betreft hé, in het begin moet je dat wel wat controleren maar dan probeer je om niet boven een bepaalde hartslag te lopen. Na een tijdje ga je aan dezelfde hartslag steeds sneller lopen.

Gepost door: Marc | 26/06/2006

Prima! Dikke proficiat voor de fiere captain/vader. Wat Nederland betreft : eigenlijk had de scheids onmiddellijk rood moeten trekken na de aanslag op Ronaldo door Boularous (twijfel aan de spelling). Ik vrees zelfs dat de coach die gemene trap opgelegd had. Verder werd het een jammerlijke niet-wedstrijd.

Gepost door: Sven | 26/06/2006

water direct kunnen we niet meer lopen ... moeten we zwemmen!
Proficiat met je team

Gepost door: Koen | 26/06/2006

zij zijn begonnen ;-) Tja, als Ronaldo niet van het veld gekogeld was, had het allemaal misschien niet zo'n vaart gelopen. Maar je hebt gelijk, het was een zielige match. Proficiat met je Hayate winst. Jullie hadden de wind van achteren zeker?!

Gepost door: loperman | 26/06/2006

nog een wedstrijd Wil je mijn coache worden gefeliciteerd.

je had beter naar roosendaal kunnen komen.
Had je in de stromende regen naar een mooie wedstrijd kunnen kijken.
In plaats van dat treurige voetbal.

De friet was bij ons wel lekker zondag na de wedstrijd bij de MAC.

Gepost door: koen | 26/06/2006

De commentaren zijn gesloten.