23/06/2006

Leed van een kapitein ...

Voor de mensen die morgen in de buurt van Evere moeten zijn ... wees verbaasd noch bevreesd als je plotseling een fel zilverachtig licht aan de horizonten ziet verschijnen ... het gaat noch om een Zuid-Koreaanse testbom, nog over de eerste testvlucht met de nieuwe superjumbo boven Brussel. Evenmin zal het gaan om een onaangekondigd onweer of een rebelse supernova die door buitenaardse wezens wordt gemanipuleerd om de dinosauriërs uit te roeien (haha ... ze hebben het nieuws niet gevolgd en zijn hopeloos te laat ... we hebben ze liggen :-) )

In werkelijkheid zal je verblind worden door de weerkaatsing van het zonlicht op de Toyota Ekiden cup die de Black Hayate's dit jaar voor de 2de keer op rij in de hoogte zullen mogen steken.

Maar ... ook dit jaar heb ik weer heel wat moeten trekken en duwen om enkele ploegenin elkaar te boxen. Met de eerste ekiden, 2 jaar geleden, hadden we 1 ploeg van 8 personen (2de plaats), vorig jaar hadden we 2 ploegen van 8 personen (1ste & 3de plaats), maar telkens mocht ik van geluk spreken dat we voldoende reserven hadden om toch nog mits heel wat last-minute sleutelwerk valabele ploegen aan de start te kunnen brengen.

Dit jaar heeft de organisatie wat aan de formule gesleuteld om ook andere ploegen de kans te geven om voor het hoogste schavotje mee te strijden (de voorbije 2 jaar ging het om de eerste 2 plaatsen telkens tussen onze -eerste- ploeg en een afvaardiging van Toyota Zaventem, telkens met de derde ploeg op meer dan een kwartier), en zowat de meest ingrijpende aanpassing is het aantal lopers van 8 op 4 te brengen. Door de vakantieperiode zijn enkele van mijn vaste lopers er niet bij, maar ik kon toch 3 ploegen, dus 12 personen inschrijven. Maar ... begin deze week regende het afzeggingen en uiteindelijk heb ik nog maar 2 ploegen over en heb ik iemand 'uitgeleend' aan een andere ploeg die met dezelfde problemen kampt. Het is zelfs zo dat ik naar alle waarschijnlijkheid zelf ook zal moeten lopen, en dat had ik op dit moment liever vermeden.

Maar allez, dan hebben we ineens een goeie stresstest voor de kuit!

 

 

 

Een foto uit de 'recente oude doos' ... Stan, traditioneel onze eindloper en meteen ook onze snelste man, maakt het zegeteken aan de finish van de 2005 Ekiden.

09:53 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ploegen Toch wel een sportieve onderneming voor een autoconstructeur. Bij ons zouden ze ploegen moeten maken van 2 man. Succes en 'k zou toch maar niet forceren.

Gepost door: johan | 23/06/2006

sponsoring weblog Toyota wordt die site van jou gesponsord door Toyota?

Gepost door: koen | 23/06/2006

re: sponsoring weblog Toyota nope, en waarschijnlijk zou ik ons gehele 'branding'department' over de nek krijgen als ze moesten weten dat ik hun logo heb gebruikt zonder dat ze het wisten ... maar Toyota is mijn beste klant (ik ben zelfstandig consultant) en dus moet ik hen toch ook af en toe eens iets gunnen :-))

Gepost door: geert zelf | 23/06/2006

Toyota aangezien ik geen Japans kan dan maar in het Duits:
Nichts ist unmöglich: TOYOTA

Greetz

Gepost door: Pauwtje | 23/06/2006

kuit pas op voor je kuit!!

Gepost door: martine | 23/06/2006

De commentaren zijn gesloten.