04/06/2006

ex-marathonloper??

Wat een weekend ...

- Zaterdag: terwijl Lenne (mijn oudste dochter) vertrokken was voor een voorstelling met haar dansgroep (2 maal optreden, 's namiddags & 's avonds) ben ik met Fien (jongste telg met haar bijna 6 jaar) gaan zwemmen. In principe kan ze al bijna een jaar zwemmen maar omdat we de laatste maanden niet zo veel meer geoefend hadden vreesde ik dat ze misschien wat onzeker was geworden. In het zwembad kreeg ze nog even een opfrissingsles van de juf die haar leerde zwemmen, en als afsluiter kreeg ze de kans om haar 25m-brevet te halen ... een proef die ze met glans heeft doorstaan, dus ... PROFICIAT FIEN!!

- Zondag was Tania, mijn vrouw, van plan om voor het eerst in 18 jaar eens 5km te lopen (na slechts 3 weken voorbereiding). Om haar een hart onder de riem te steken heb ik maar met haar meegelopen, en ik moet zeggen ... ze heeft het fantastisch gedaan: zonder noemenswaardige moeite heeft ze aan het kanaal Mechelen - Leuven de 5k afgelegd in nét geen 31' ... dus ... PROFICIAT TANIA!! Minder goed is het mij vergaan ... tijdens het lopen had ik geen enkel probleem aan m'n 'probleemkuit', de hartslag is altijd onder controle geweest (rond de 120), maar 5' na d stretching kreeg ik terug steken op de plaats van de spierscheur en ik vrees dat ik 't terug vlaggen heb ... zelfs na een eerste behandeling met ijs is de stekende pijn gebleven.

'k Zal dinsdag dus maar weer eens langs de dokter passeren, maar ik ben me toch serieus aan het bezinnen over m'n toekomst als marathonloper ... op deze manier is het leuke er snel af ... we zien wel.

Alvorens af te sluiten heb ik echter nog één proficiat uit te delen .. we zijn vandaag naar de dansvoorstelling van Lenne gaan kijken (ze had nl. 2 dagen na elkaar opgetreden) en ik moet zeggen ... ze heeft het formidastisch gedaan ... dus ... PROFICIAT LENNE!!

23:20 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Nie afgeven. Volhouden, doorbijten, geduld hebben, de fitnesszaal "afbreken"... Je komt terug. Het zal misschien iets langer duren. Voor de rest zou ik zeggen, sportieve familie. Serieuze prestaties geleverd dit weekend. Zorg maar dat je er binnenkort terug bij bent.

Gepost door: Johan | 05/06/2006

maar allé aiai, 't zit je niet mee zeg. Blijven rusten rusten rusten en dan zal 't wel eens terug lukken. Véél beterschap!

Gepost door: Ruthje | 05/06/2006

Dat is kl... Geert dat is echt balen voor je.
Ga naar de dokter en fisio toe.
En doe rustiger aan met lopen.

Gepost door: koen | 06/06/2006

De commentaren zijn gesloten.