29/05/2006

aftellen ...

Vandaag is een hoogdag in blogland wat betreft loopverslagen, gaande van de marathon van Luxemburg (Koen, Achieltje, Frank & Johan) over de Waregem Koerse versie voor lopers (Sven) tot aan de 20 van Brussel (Martine), en bij elk verslag kreeg ik kippevel. Een dikke proficiat aan alle atleten voor de prestaties van het voorbije weekeinde & thumbs up voor de deelnemers in Gent volgende week (en natuurlijk ook aan hen die andere uitdagingen tegemoet gaan).

Zelf werk ik verder aan m'n comeback op de hometrainer en in het krachthonk, afgelopen weekeinde aangevuld met een zwempartijtje, waar vooral het gemanouvreer tussen allerhande drijfgereedschap en het ontduiken van welgemikte opblaasterrorisme-apparaten (ik EIS dat dit woord in het groene boekje komt ... 'opblaasbal' vind ik vernederend voor ons, mannen!) voor een verhoogde hartslag zorgden.

Normaal had ik nu in de Ardennen gezeten voor een 2-daagse trektocht (nog zo'n woord ... waar halen ze 't toch!?), maar gezien de huidige staat van de kuit wilde ik het risico niet nemen en heb forfait gegeven. Hopelijk horen de spiervezeltjes daar beneden de talrijke boodschappen van toenadering en verzoening van de laatste dagen en groeien ze versneld terug naar elkaar, om samen een sterk Belang ... euh ... Blok te vormen voor de toekomst.

11:48 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Indrukwekkend... ...hoe je erin slaagt om positief te blijven en tijd vindt/maakt om alle loopverslagen door te nemen. Ikzelf "loop" meestal te ijsberen en weiger ook maar iets over lopen te lezen bij blessures. Ik neem me dan ook voor dat niet langer te doen en jou wens ik een schitterende come-back, je hebt hem dubbel en dik verdiend.

Gepost door: Sven | 29/05/2006

Ijsberen 't Is simpel Sven: ik mag niet ijsberen van de dokter :-)

Gepost door: geert zelf | 29/05/2006

De commentaren zijn gesloten.