19/05/2006

Doel

Ik sympathiseer enorm met de mensen uit Doel die gedwongen werden om te verhuizen, maar dat is niet waar ik het in dit berichtje wil over hebben.

Ik draag ook een warm hart voor de uitvinder van het doel, want geef toe ... zonder zijn vindingrijkheid zou een voetbalwedstrijd véél minder spannend zijn, zoiets alsof je elke week naar La Louvière - Brussels zou moeten kijken (vertaling voor onze Nederlandse vrienden: "zoiets alsof je elke week naar RBC - Heracles zou moeten kijken"), maar ook hierover kan ik geen schokkende getuigenis afleggen.

Ik wil gewoon even in 't kort mijn doelen voor dit najaar en de eerste helft van 2007 op virtueel papier zetten ... psychologisch is 't voor mij belangrijk dat het ergens geschreven staat, ik merk dat ik me dan makkelijker aan de plannetjes in m'n hoofd kan houden.

Welnu, eerste doel is om bij mijn eerstvolgende training nog maximaal 81kg te wegen ... dat is dus 4 kg die er op een week of 3 af moet.

De loopdoelen liggen als volgt: een PR op de 16k blogloop in Gierle (wat niet moeilijk zal zijn aangezien ik nog geen 16k wedstrijd heb gelopen  ). Eind oktober is er de marathon van Dublin ... die wil ik in 3u20 - 3u25 lopen, in Rotterdam wil ik in april 2007 3u10 - 3u15 lopen, gevolgd door 40' op de 10k van Mechelen en een 1u27 op de 20 van Brussel. Al m'n andere wedstrijddeelnames zullen in functie van deze hoofddoelen staan.

En dan nu graag 1 minuut stilte voor de ex-inwoners van Doel en de uitvinder van het doel (ik veronderstel tenminste dat hij ondertussen overleden is ... )

09:42 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedoelingen Die 4 kilo raak je vermoedelijk kwijt dankzij vele liters water. Je andere doelen vind ik heel scherp gesteld, wat prima is. Voor 2008 een marathon rond de 3 uur? Misschien weeg je tegen dan nog slechts 75?
Groetjes en bedankt voor de "tapastip".

Gepost door: Sven | 19/05/2006

De commentaren zijn gesloten.