18/05/2006

file

Vanmorgen heb ik me een beetje overslapen, dus in plaats van om 6u30 fris en monter de fitnesszaal binnen te stappen kwam ik om 8u met een getormenteerde smikkel op m'n werkplaats aan. En wat zo een beetje later vertrekken allemaal kan doen: ten eerste is er het fileleed: om 6u 's morgens zie ik zo weinig auto's op de autostrade dat ik met gemak al hun nummerplaten kan onthouden (en mijn geheugen gaat maar tot maximaal 10 items :-) ), en dan is er de radio ... om 6 uur heb je de keuze tussen ofwel een overenthousiaste dj (Donna, StuBru, ...) die denkt dat ik op dat uur graag heb om de oren van de kop geschreeuwd te krijgen, ofwel kies je voor een station waar men probeert je wijs te maken dat je nog slaapt en dat de hele wereld vredig en ver weg is (radio1, 4FM, ...). Maar wat ik daarnet op de radio hoorde ... blijkbaar is men bij Radio1 van mening dat duidingsradio vooral gemaakt moet worden door dronkaards en wereldvreemden ... eerst was er Van Bommel (gisteren voetballend door de mand gevallen in de CL-finale) die beweerde dat Arsenal enkel aan verdedigen dacht, gevolgd door het overzicht van de pers, waarin Lucas Vanderkeelen (de Morgen) stelde dat Jef Vermassen een schoolvoorbeeld is van een advocaat die uitblinkt in het verdedigen van de rechten van het slachtoffer.

Enfin, ik heb niet de ambitie om aan politiek te doen, maar dat moest me toch van het hart ... ik heb een probleem met zóveel onrechtvaardigheid zó vroeg op de ochtend.

Op het sportfront kan ik enkel het heuglijke nieuws meedelen dat mijn vrouwtje besloten heeft om terug de loopschoenen aan te binden ... zij gaat nu terug 3 maal per week enkele kilometertjes malen en is van plan om volgend jaar te schitteren tijdens de 10km van Mechelen, wat trouwens georganiseerd wordt door RAM, de club waarbij m'n oudste dochter actief is.

Misschien krijg ik ze zo nog wel eens mee naar de 20 van Brussel, over een marathon zal ik nog maar wat zwijgen :-)

08:45 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

4 weken niet lopen, amai die hometrainers gaan afzien.
By the way, als ik een paar dagen wacht dan kan ik waarschijnlijk wel je blog lezen via de Google Cache. Dat is dan eigenlijk zonder je blog rechtstreeks te bezoeken. Ben ik nu nen heele straffe?
Hopelijk kan je spoedig terug sneller lopen.
Greetz

Gepost door: Pauwtje | 18/05/2006

marathon rustig opbouwen en nog niet zeggen ,voor je het weet loopt ze de maratohn.

Gepost door: martine | 18/05/2006

Pech 4 weken niet lopen, dat lijkt een eeuwigheid, maar ongetwijfeld zal die tijd ook wel voorbijgaan. Belangrijkste is dat je toch nog actief blijft, dus je conditie zal er wel niet zo heel veel afbotten. Als je dan die marathon loopt zal je ongetwijfeld dubbel genieten.

Gepost door: Marc | 18/05/2006

De commentaren zijn gesloten.