15/05/2006

Stupidity

Ik heb voor mezelf even op een rijtje gezet wat de laatste 12 maanden op loopgebied waard zijn geweest ... en ik moet zeggen ... I feel stupid (kijk naar het plaatje hieronder waarom).

Een klein overzicht: in de voorbereiding naar de Marathon van Rotterdam 2005 kreeg ik een hamstringblessure na 6 weken voorbereiding. Hierdoor heb ik 6 weken niet kunnen lopen (letterlijk tot aan de marathondag zelf). Omdat ik niet graag opgeef heb ik hem toch maar gelopen, en al bij al viel dat nog mee. (3u41') Hierna heb ik nog enkele wedstrijdjes gelopen zonder noemenwaardige problemen. Omdat het dan ook zo lekker liep, had ik het plan opgevat om bij mijn 1ste Dodentocht deelname in augustus de 100k uit te lopen. Ik had aan een gemiddelde van 9.5k/u gedacht, maar na een 45k op 4u gelopen te hebben had ik misschien moeten inzien dat 't wat te snel ging. Wel, ik zag dat dus niet in, en toen ik even later in het veld voor de Palm brouwerij (halfweg-punt) nog wat extra gas wilde geven, misplaatste ik mijn voet ... gevolg: niet kunnen lopen tot begin maart 2006. In maart dus terug beginnen lopen, en omdat het gevoel eigenlijk direct terug goed zat, ben ik dan maar ineens beginnen voorbereiden voor de 20 van Brussel, met als bedoeling mijn tijd van vorig jaar op z'n minst te evenaren (1u32). Het gevolg staat al in deze blog: spierscheur, 2 weken inactiviteit, 2 trainingen terug gelopen, en weeral prijs.

Als ik het zo eens bekijk, heb ik eerder demotivatie nodig, vandaar onderstaande prent (voor meer van dit, kijk trouwens eens op  http://www.despair.com/viewall.html  , d'r staan er héél erg leuke tussen).

En seffens bel ik naar dr. Peter Vervoort, een sportarts uit Kessel, misschien kan die me reanimeren.

 

En vanaf nu ... alleen nog positieve berichten op deze blog ... BELOOFD!

 

12:03 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

karakter je kan niet zeggen dat je geen karakter hebt en dat is ook heel veel waard!

Gepost door: martine | 15/05/2006

jawadde je hebt toch al wel wat op je palmares, en de nieuwe blessure is zeker niet aan jezelf te wijten: je had tenslotte toch groen licht van je arts hé. Hopelijk is ie weer niet terug gescheurd en zijn het enkel wat naweeën...

Gepost door: Ruthje | 15/05/2006

pech dat is pech hebben. hopelijk niet te erg en snel terug aan ' t lopen. het kweken van hyacinten is niet echt mijn ding...

Gepost door: johan | 15/05/2006

toch niet besmettelijk? Verdorie man, wat een tegenvallers heb jij toch allemaal. Hopelijk is het niet besmettelijk :-o Wil je mijn website URL niet overnemen, die past beter bij wat jij allemaal doormaakt, dat is pas lopersleed! Dat je karakter hebt is zeker waar, want niets is zo moeilijk als te willen lopen, maar niet mogen of kunnen. Hopelijk is het keerpunt in zicht.

Gepost door: loperman | 16/05/2006

De commentaren zijn gesloten.