14/05/2006

Verdomme ...

... net terug van een rustige loop ... ik was van plan om een 12-tal km rustig te gaan open langs het kanaal Leuven - Mechelen: zo plat als de borst van een vergevorderde anorexiapatiënt, zo recht als liniaal en met dit weer een prachtige biotoop om met 3 kg vliegjes op je shirt terug thuis te komen. Uiteindelijk heb ik nog geen 4km kunnen lopen ... schiet me daar op net dezelfde plaats in m'n linkerkuit net dezelfde pijnscheut in die me 2 weken aan de kant heeft gehouden. 't Is of de duivel ermee gemoeid is!! Volgens de dokter zou de scheur zeker geen risico mogen vormen maar kon het nog zijn dat ik de ontsteking zou voelen ...

Enfin, misschien zou ik maar beter deze blog beginnen wijden aan een ander onderwerp ... van lopen zal er direct toch niets in huis komen .

Wat dachten jullie van onderwerpen zoals 'het kweken van hyacinten in extreme climatologische omstandigheden' of 'de geschiedenis van de ondertiteling van radioberichten'? Indien er genoeg interesse is in één van beide onderwerpen, wil ik me hier gerust in verdiepen om er een interessante blog rond te bouwen. Andere suggesties zijn natuurlijk ook steeds welkom!

22:27 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hyacinten Ja, vooral de "Eichhornia crassipes" vind ik zeer boeiend.
Hopelijk is die steek in de kuit niet ernstig.
Greetz

Gepost door: Pauwtje | 15/05/2006

De commentaren zijn gesloten.