11/05/2006

ring ring

Het onderstaande verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten, die een uurtje  geleden hebben plaatsgevonden ...


Om half 9 vanmorgen nog even naar mijn huisarts gebeld ... 2 weken geleden kreeg ik te horen dat ik voor een 4-tal weken buiten strijd zou zijn, maar omdat een echo aantoonde dat er geen scheur was aan de achillespees (zoals eerst gevreesd) en ook de scheur aan de spier wonderbaarlijk meeviel, dacht ik misschien om toch nu al groen licht te krijgen .... en jawel ... morgen haal ik m'n sloefkes van stal en gaan we (rustig) een half uurtje lopen!!

't Zal deugd doen dat ik eens iets kan schrijven over een looptraining op deze blog . Moest de verkiezing voor 'grootste Belg' nog niet voorbij geweest zijn, 'k had direct mijn huisarts genomineerd, nu zal hij het met een dankbaar gebed moeten stellen.

'k Ga me van puur contentement zelfs een nieuw paar loopschoenen cadeau doen!

09:56 Gepost door Geert | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Welkom welkom in het land der loop-bloggers ... goed nieuws dat je kwetsuur meevalt ... loop ze!

Gepost door: Koen | 11/05/2006

Oef! Ik slaak samen met jou - en vooral voor wie in jouw buurt leeft - een zucht van verlichting. Wég alle opgekropte frustratie (ja toch?) en heerlijk weer op pad, en dan nog wel met nieuw schoeisel. Ik loop overigens met Nike Air Perseus (tweede paar). Wat wordt het voor jou?

Gepost door: Sven | 11/05/2006

re: Oef --> Sven: idd, ne serieuze 'oef' ... ik denk zelfs meetbaar op de schaal van Richter :-) Voor schoeisel weet ik 't niet, ik hoop dat Brooks een modelletje heeft waar mijn voeten zich goed bij voelen. Ga trouwens eens een nieuwe winkel uitproberen (niet meer tevreden over mijn huidige schoenenboer). 't Zal wel pas over een week of 2 zijn, mijn agenda werkt me een beetje tegen :-(

Gepost door: geert zelf | 11/05/2006

De commentaren zijn gesloten.